Sunday, April 8, 2012

Olivenolje forståelse Test For forbrukerne

Er du en informert olivenolje forbruker?


Ti spørsmål å teste din kunnskap og bevissthet olivenolje markedet


Spørsmål:


1. 'Olivenolje er bra for deg (True/False)


2. 'Lys' olive oils er mer velsmakende enn extra virgin olivenolje. Extra virgin oliven olje har en kraftig lukt og smak ' (True/False)


3. ' Bør virkelig extra virgin olivenolje ha sedimenter nederst i flasken'. (True/False)


4. 'Italia er verdens største produsent av olivenolje' (True/False)


5. 'Beste olivenolje kommer fra Italia' (True/False)


6. Store merkevarer selge olivenolje for mindre fordi de kjøper i stor bulk mengder (True/False)


7. ' Hvis er sier 'extra virgin olivenolje' på etiketten – det må være sant ' (True/False)


8. 'Rent' olivenolje er god kvalitet ' (True/False)


9. 'Olivenolje' etter at en gang må være kjøling ' (True/False)


10. 'Olivenolje bra for Steking' (True/False)


Svar:


1. True. Undersøkelser har avdekket at ekte extra virgin oliven olje har følgende helsemessige fordeler: anti-inflammatorisk, beskytte mot tarm, bryst og kolon kreft, kjempe hjertesykdommer, unngå folder, redusere blodtrykket.


2. USANN. Per definisjon ble smaken og duften av ekte 'ekstra' virgin olivenolje 'upåklagelig'. Noen olivenolje produkt med en overveldende lukt eller smak er ikke 'ekstra'. 'Lys' olive oils er raffinert oljer med en svært liten mengde virgin olivenolje blandet. Jo mindre blandet mengden virgin olivenolje i lysere oljen.


3. True (noen ganger). Extra virgin oliven olje er et naturlig produkt, mengden sedimenter vil avhenge av mange ulike faktorer. Extra virgin olivenolje kan sendes gjennom et leire-cellulose filter som fjerner de fleste av sedimentene. Gjenstående sedimenter kan bli absorbert av olivenolje eller samle inn i bunnen av flasken.


4. USANN. Spania er langt den største produsenten av olivenolje.


5. False. Olivenolje er klassifisert av kvalitet ikke geografi. 'Ekstra jomfru' er den høyeste kvaliteten olivenolje uavhengig av opprinnelse. Italia produserer mer enn den bruker, de fleste av hva er solgt som 'Italienske' olivenolje er importert og pakket i Italia, og selges videre som italiensk.


6. USANN. Olivenolje priser er handelsvare basert. Bulk-antall er allerede tatt handelsvare prissetting. Den eneste måten å redusere prisen er å blande olje med billigere oljer.


7. USANN. I olivenolje står business "F" for "Svindel". Bedrageri er et stort problem. Noen olivenolje du kjøper skal se, lukt og smak som olivenolje. Prisen bør være commensurate med handelsvare priser. Hvis det er for billig-det er ikke olivenolje.


8. USANN. Såvidt olivenolje er bekymret er 'Rent' en misnomer som faktisk betyr 'uren'. Olivenolje solgt så ren er forbedret av en varme og kjemisk prosess. Det er ikke naturlig og må ikke forveksles med 'jomfru'.


9. USANN. Bør ikke kjøling olivenolje. Kalde temperaturer vil føre til olje til gå skyet. Olivenolje bør være lagret direkte sollys. Ekte extra virgin oliven olje vil opprettholde egenskaper for det er for mange måneder.


10. True. Olivenolje er det mest stabile av oljer, det motstår temperaturer på 320º - 392º (Fahrenheit) og er den tregeste oljen til Separer. En annen fordel – impregnates olivenolje fritert mat mindre enn andre oljer så det calorie-innhold er faktisk lavere.


Poeng:
8-10 = Excellent
5-7 = Bra
3 – 5 = Må forbedres
1 – 2 = Behov mye av forbedring

No comments:

Post a Comment