Monday, April 9, 2012

Kineserne kaller det: Wonder pulver.

En av de enkleste måtene å forsterke smaken og forbedre matlaging er å kaste ut foreldet glass of tørket bakken krydder og kjøpe hele krydder å slipe deg selv. Oppvarming et krydder, forsterker om toasting det tørre eller ta knekken på det i litt av olje, ytterligere sin smaken, å gi krydderet en fyldigere karakter.


Male hele krydder for friskhet og smaken. Hele krydder har fire ganger hylle livet av krydder bakken fordi deres ætt belegg og bark beskytte deres smaker, som ikke er frigitt før de bakken eller oppvarmet. En kaffe grinder viet til krydder gjør sliping på et blunk, men du kan også male krydder, særlig små mengder i en morter og støter.


Flaske krydret pulver kan ofte finnes på lokale supermarkeder. Imidlertid, hvis mulig, jeg vil anbefale kjøpe det fra en asiatiske markedet. Du betaler mindre og spice blandingen blir mer autentisk.


Prøv toasting krydder for en enda dypere smaken. Hele krydder fungerer best for toasting fordi bakken krydder kan enkelt brenne. Noen mennesker liker å steke deres krydder i ovnen, men jeg liker kontrollen jeg får av toasting dem på komfyren der jeg kan se dem. Fordi krydder brenne enkelt, er det viktig å bruke en tunge-baserte pan over svak varme. Riste en pan, eller hisse krydder med en trekirke skje som de varme. De er klare når de blir svært aromatiske og slå litt mørkere, som vanligvis tar bare et par minutter, men kan ta så lenge som fem minutter, avhengig av krydderet, varmen og panorere.


Selvfølgelig disse dager akkurat den kombinasjonen av krydder brukes til å gjøre opp krydret pulver varierer. Faktisk kanskje noen merker mer nøyaktig kalles "syv-krydder pulver," siden de inneholder sju ingredienser. En standard oppskriften krever fennikel, cloves og kanel, sammen med stjerneanis og Szechuan peppercorns. Du finner imidlertid også krydret pulver gjort med Kassiakanel (medlem av den samme familien som kanel), ingefær, Muskat, og selv lakris (star Anis har en flott lakris smaken).

No comments:

Post a Comment