Tuesday, April 3, 2012

Kabob-et annet ord For middag på en pinne

Kirkeutflukt sesongen er rett rundt hjørnet, og alle er anxiously avventer røykfylt aroma som wafts i hele nabolaget når familier brann opp sine Grill Grillene. Hamburgere, hot dogs, steker og kylling – vi alle nyte tradisjonell favorittene av grilling, men hva med spicing opp din Grill utvalg med litt moro og deilig kabob? Ingenting er mer praktisk eller festlig enn kabob.


Du kan velge fra biter av marinert biff eller kylling med noen yummy frisk veggies eller frukt pent seared ære. Men du 'feste den', kabob er et godt valg for både familie og underholdende.


Her er et par deilig kabob oppskrifter å prøve ut i sommer:


Biff og Veggie kabob


½ cup tørr hvitvin
1 fedd hvitløk, knust
½ TS salt
½ c vegetabilsk olje eller olivenolje
1 ts Worcestershire saus
2 tbsp chili saus
1 tbsp eddik
½ TS tørket hele oregano
½ TS tørket hele Timian
2 lbs boneless mørbrad biff kutt i 1 ½-tommers stykker
½ lb frisk sjampinjong caps
2 store grønne paprikaer, kutt i 1 ½-tommers stykker
1 halvliter Cherrytomater
4 små gule squash, kutt i 1-tommers tykke stykker


Kombinere de første 9 ingrediensene. Legge til kjøtt; dekke og marinate minst 2 timer i kjøleskapet, å slå kjøtt av og til. Fjerne kjøtt fra marinade, reserverer marinade. Alternative kjøtt og veggies på spidd. Grill over middels coals 10-15 minutter eller til ønsket grad av doneness, oppsamling-med marinade. Serverer 5.


Marinert lam kabob


2 lbs boneless lam
1 løk, terninger
1/3 c terninger grønn pepper
1/2 c tørr rødvin
1/4 c olivenolje
1/2 ts pepper
1/4 tsp sage
1/8 tsp tørr sennep
1/8 tsp tørket hele oregano


Fjern falt (vevet som dekker) fra lam, hvis det er nødvendig; skjære kjøtt i 1 tomme kuber, og sett den til side. Kombinere gjenværende 8 ingrediensene i en 13 x 9-tommers bakervarer parabolen. Legge til lam, dekke og marinate over natten i kjøleskap. Fjerne kjøtt fra marinade, reserve væske. Cook marinade i mindre kjele til oppvarmet. Plassere kjøtt på spidd. Grill om 6 tommene fra middels coals i 15 minutter, eller til gjort, å slå og oppsamling-ofte med marinade. Serverer 6.

No comments:

Post a Comment