Monday, April 30, 2012

Fantastisk Vegan Jamaicanske Jerk kabob

Hvem sier at du må være en carnivore å nyte den søte, krydret smaker av Jamaicanske Jerk matlaging? Jamaicanske Jerk kabob ikke bare gir mer enn nok av protein, men seriøst vil øke din daglig inntak av frisk frukt og grønnsaker!


Kabob ingredienser:


2 8 oz. pakker av kylling del alternativ eller organiske kylling (ren, ingen breading)
1 15 oz. can organisk ananas
1 organisk red pepper
1 organisk gule pepper
1 organisk oransje pepper
1 8 oz pakken organisk portobello sopp
½ organisk løk


Jamaicanske Jerk marinade ingredienser:


½ cup organisk pakket brunt sukker
8 organisk hvitløksfedd
4 Scotch kyse peppers
2 bunches organisk escallions (grønn løk)
1 spiseskje organisk bakken timian eller 2 spiseskjeer organisk Timian forlater
¼ kopp økologisk allehånde eller ½ cup bakken organisk allehånde bær
1 ts organisk kanel
½ TS organisk Muskat
2 spiseskjeer organisk Soyasaus
Salt og pepper smak


Dumpe tinte vegan kylling biter i en store grunne parabolen. Bruk en gaffel sammen eller forgrener seg kjøtt for å sparke hull i biter, som vil tillate dem å absorbere mer marinade. I tradisjonell Jamaicanske matlaging, er kjøttet scoret og rubbed med saus for mer smaken.


Avløp juice fra ananas; reservere juice i en bolle, og Legg til ananas biter vegan kylling. Chop peppers og portobellos i biter store biter som blir lett sette på en skewer. Slice halved løk loddrett i wedges. Legge til peppers, portobellos og løk haug av vegan kylling biter.


Chop escallions og timian, hvis du bruker Timian blader. Legge til escallions, timian og alle andre Jerk marinade ingredienser i en blender eller food prosessor; Puree til glatt.


Når chopping peppers, husk å bruk gummihansker, og vask hendene grundig etterpå. Og uansett hva du gjør, ikke gni øynene! Du kan redusere varmen av peppers ved å forkaste frø, og ved å redusere antall peppers du bruker.


På samme måte kan du slå opp varmen ved beholder frø og økende antall peppers. Du kan legge til litt mer Soyasaus, eller med noen av ananas juice, å gjøre marinade mer flytende Hvis du liker.


Hell marinade over vegan kylling og hakkede grønnsaker. Tradisjonelle Jamaicanske Jerk matlaging etterlyser marinading over natten, så veldig sakte mat over et lavt kull brann.


Men hvis det er vinter, eller du er i en klemme for gang, kan du marinade vegan kylling og grønnsaker i kjøleskapet for en time. Deretter plassere dem på spidd og broil dem til kantene av vegan kylling og grønnsaker er sprø og begynner å blacken.


Scotch kyse peppers er en stift på Jamaicanske Jerk matlaging. De ser ut som en skotske lue, derav navnet. De er like habanero peppers, som er de hotteste peppers på planeten. Hvis du ikke finner noen Scotch kyse peppers, kan du prøve organisk jalapenos.


Du kan også eksperimentere med hvordan ulike typer økologisk produksjon. Prøv cherry tomater, mangoes--hva du vil.


For å gjøre denne måltid virkelig tradisjonelle Jamaicanske, tjene kabob med en side av hardt dough brød. Rød Stripe øl er valgfri.


Serverer fire. Du være jammin', mon!

No comments:

Post a Comment