Tuesday, May 1, 2012

Hjertelig sommer salat

Denne organisk Kikert og Black Eyed ert salat er flott for skjønne sommerdager som er litt for varmt å lage mat. Du vet, de dagene som er så varmt du si, "Ikke engang se på komfyren!"


Serveres kald, er denne salat forfriskende. Det er kjempefint med grillet sommer matvarer, for eksempel organisk portobello burgere eller vegetarianer bratwurst.


Selv om denne salat er deilig som en side rett, er det så solid at det kan være midtpunktet av måltidet. Denne organisk salat er høy-protein, så du får massevis av kjørelengde med denne måltid; du vil ikke være sulten på bare to timer!


Det er kjempefint servert med hjertelig hele korn brød på side, fortrinnsvis organisk og bakt av en lokal baker, til sop opp vinaigrette.


Ingredienser:


2 15 oz. bokser organisk chickpeas (garbanzo bønner)
2 15 oz. bokser organisk Black Eyed peas
2 15 oz. bokser organisk artichoke hjerter
4 store organisk tomater
½ store organisk løk
6 stor fersk, organisk hvitløk cloves
¼ kopp økologisk olivenolje
½ cup organisk balsamic eddik
Noen pinches av tørket organisk persille
Fersk bakken salt og pepper smak


Tømme chickpeas og Black Eyed-bønner, og dumpe dem inn i en stor bolle. Hogge artichoke hjerter (til åttedeler hvis de er hele eller til kvartaler hvis de allerede er halvert). Hogge tomater og terninger løk; dumpe artisjokker, tomater og løk i bolle. Knuse hvitløk hansker med hvitløk trykk og legge til saftig haug av godbitene.


Piske olivenolje og balsamic eddik sammen i en mindre bolle, deretter helle over hoper. Munnen bør være vanning nå. Du kan legge til noen generøse pinches av persille, og deretter salt og pepper i smak. Røres alle ingrediensene grundig med en stor skje å fordele dem jevnt og belegge seg med vinaigrette.


Du kan øke forholdet mellom balsamic eddik til olivenolje, hvis du liker vinaigrette å smake mer tangy! Og kan du øke den totale verdien for olje- og eddik Hvis du ønsker å være mer saftig salaten.


Du kan også eksperimentere med hvilken type eddik smaken du liker best. Rød vin eller bringebær balsamic eddik smak flott i denne parabolen.


For fersk bakken salt og pepper, kan du enten legge dem til blandingen olje og eddik, bare skvette dem bort på ingrediensene før stirring, eller begge deler.


Legge hakkede fersk basilikum-- eller alle fersk, organisk urter som du tror ville harmonisere godt med denne parabolen--er også et alternativ. Du kan også bytte organisk escallions (grønn løk) med terninger løk, som også legger til mer farge.


Trikset til deilige oppskrifter er å lage mat ved din egen smak, ikke nødvendigvis ved å følge en oppskrift ordrett. Dessuten, hvor morsomt matlaging skulle Hvis du ikke kunne prøve retter mens du oppretter dem?


Denne parabol, som serverer 6 eller flere, fungerer også bra for sommer tonehøyde-moduler, spesielt hvis du er veganer. Du kan ikke alltid stole på ikke-meieri, høy protein retter på slike sammenkomster, men du kan definitivt avhengig av denne hjertelig sommer salat!

No comments:

Post a Comment