Thursday, May 10, 2012

Sjokolade Fondue - to deilige oppskrifter

Er du en gammel pro når det gjelder å tjene deilige desserter? Dine gjester fantasere om din kaker og pies? Neste gang du har selskapet over til dessert, hvorfor ikke prøve noe annet. Sjokolade fondue har vært i og ut av mote siden sytten, og fleste har prøvd det minst én gang. Men hvis du ønsker å prøve noe nytt og spennende er det mange forskjellige dessert fondues der ute for å tilfredsstille nesten alle som har en søt tann.


Mørk sjokolade har nylig vært i nyhetene blir deklarert som en ny hjertet sunn mat. Mørk sjokolade beholder mer flavonoider at andre varianter av sjokolade som melkesjokolade, hvit sjokolade, kakao eller sjokolade sirup. Ny forskning har også funnet ut at å spise en diett høy i flavonoider bidrar til å redusere risikoen for hjerte-og karsykdommer. Dette betyr selvsagt ikke at du bør kjøre til butikken for å kjøpe noen sukkertøy bars. Men det betyr at når spist i moderering, mørk sjokolade kan være en sunn valg som dessert.


Og om er bra for deg eller ikke, som kan motstå en fondue pot av hot smeltet sjokolade bare venter for din ned noe i det. Hvilken bedre måte for å nyte jordbær, bananer og andre moden frukt. Men stopper ikke der. Pass på å prøve dunking noe salt behandler i sjokolade som pretzels og potetgull. Blanding av søtt og salt matvarer, oppretter du et unikt smaken som du er sikker på å nyte.


Så ikke bare er sjokolade deilig, men det er nå betraktes som en hjertet sunn mat også. De er noen gode grunner til å legge til noen sjokolade fondue oppskrifter i oppskrift-adresseboken. Hvorfor ikke prøve en av disse sjokolade fondue oppskrifter i kveld?


Mørk sjokolade Fondue
12-unser Premium mørk sjokolade (hakkede)
3/4 kopp Whipping krem
2 ts Kahlua eller andre kaffe likør (valgfritt)


Over lav flammen, varme whipping fløte til varm (ikke KOKE)
Legge til hakkede mørk sjokolade under omrøring sakte
Hisse til blandingen blir jevn
Rør i likør
Ned:
Jordbær, skiver bananer, Apple, kuber av honningkake menn, kuber av Angel Food Cake, Pretzel pinner, biter av ananas, Marshmallows, potetgull


Mynte sjokolade Fondue
1/2 kopp Heavy Cream
2 spiseskjeer Peppermint likør
8 ounces Semisweet Chocolate


Varme tung krem over middels lav varme
Legge til likør
Skurre sjokolade eller bryte inn i små biter og langsomt legge til blanding under omrøring
Hisse til sjokolade er smeltet


Ned:
Candied frukt, pærer, fersken stykker, kuber av honningkake menn, kuber av Angel Food Cake

No comments:

Post a Comment