Thursday, May 17, 2012

Hvordan man skal oppnå seier i en konkurranse for matlaging

Konkurranser er fortsatt en måte å virkelig gauging styrken av en person eller til og med et produkt. Personer delta konkurranser for å bevise sin verdi eller hvis ikke prøve å se hvordan de kan svare på de forventede Sammenligningene, konsekvensen av slo konkurrentene.


For utøvende kunst som dans skjønner folk en nabohuset ut. Konkurranser som involverer behovet Vis talent eller evne, angir du vilkår i å velge den mest ønsket vinnende tronen. Et problem i konkurranser er incidences av svindel forårsaket av konkurranse arrangør, noen unfairness fra lagde eller dommere.


Det er en konkurranse som er langt fra feilene som er nevnt ovenfor. Det er matlaging konkurranser. Matlaging er en god siste gang og som en konkurranse det jeg har mest mulig objektiv resultater. Gjør det slutt det? Nei selvfølgelig. Det er nyttig trinn til å delta i debatter og gå hjem bort med bacon.


1. Les og følg instruksjonene nøye. Skiltene er en del av konkurransen. En misforståelse vil føre til en stor effekt hvis neglisjert.


2. Kreativitet er nøkkelen. Se mat trender og tilpasse din oppskrift tilsvarende. Prøv å bruke din egen virkemidler for å oppdage måter om hvordan å holde ferdighet å forbedre.


3. Ikke bruk forkortelser. Hvis du bedt om å skrive oppskriften, Vis bransjen og bruker ikke kutt.


4. Enkelhet og enkel utarbeidelse gjøre vinnende oppskrifter. Ikke handle oppjaget eller se så presset.


5. Bruk nøyaktig U.S. målinger. Måling påvirker smaken av din oppskrift så være ivrig om det.


6. Garnityr er svært viktig. Alltid huske--øyne spise først. Fange oppmerksomhet og senere smaken.


8. Analysere oppskrifter som har vunnet tidligere konkurranser. Det kan være en trend i smaken av dommere eller arrangører.


9. Være sikker på at ingrediensene brukt er lett tilgjengelig. For ikke å stappe og ødelegge din egen vise, bli veldig forberedt.


10. Holde følge med gjeldende trender for kosthold og helse. Helse er rikdom.


11. Skriv forberedelse retninger i fullstendige setninger. Tenk på mottakere av arbeidet. Vurdere deres forståelse. Og hvordan du kan bidra.


12. Liste ingredienser i bruksrekkefølge.


13. Studere kokeboken din favoritt.


14. Være kreative når naming din parabolen.


15. Effektivisere en oppskrift ved å kombinere trinnene.


16. Tilpasse en oppskrift på en annen anledning.


17. Opprett en oppskrift ved hjelp av ingredienser som ble en gang betraktet uvanlig, men er nå lett tilgjengelige i din dagligvarer.


18. Vurdere en rett allsidighet.


19. Ser etter måter å forbedre smaken.


20. Opprette en ny figur eller utseende for en gamle oppskrift.


21. Ta med størrelsen av parabol, Potter, pans, eller casseroles som brukes.


22. Stat matlaging temperaturer og tiden det tar å lage mat parabolen.


23. Gir Antall porsjoner. Være realistiske. "Serverer fire" er forskjellig fra "fire porsjoner."


24. Oppskrift bør ha bred appell.


25. Skriv inn, eller skrive ut din oppskrift.


26. Dobbeltsjekke contest regler.


27. Lag en kopi av din oppskrift. Alltid ta en kopi av din oppskrift for filene.


28. Bruk en separat konvolutt for hver oppskrift-oppføring.


29. Din oppskrift må være original. Originalitet er en veldig stor kanten over andre. Det vil vise hvor kreativ en virkelig er.



Cook. Express. Vinne.

No comments:

Post a Comment