Wednesday, May 23, 2012

Hvordan du oppretter en sikker måltid

En rolig kveldsmåltid av en gammel familie oppskrift av din tantes beryktede lasagna er bare blitt en veldig skremmende situasjon. Barnet viser å du og complains av en itchy munn. Som du er fumbling med telefonen til å ringe opp sin pediatrician han plutselig svu utvikler seg til verre når hans tungen og hals begynner å raskt opp. Armene er dekket med strukturer som synes å ha kommet til livet, og en sint rødt utslett har dekket ansiktet hans liten. Ambulanse sirens er jammer som barnet gasps for luft i armene.


Dette er et eksempel på hvordan din kjære en kan bli plaget av en mat allergen. Hans symptomer deles av tusenvis av amerikanere som lider av en matallergi. Næringen allergier er en mareritt for gjennomsnittlig allergi lidende. I hovedsak er det immunsystem som går i kamp modus til å angripe hva er normalt en harmløs ingrediens. Tusenvis av hospital visits hvert år er knyttet til betingelsen. Mange andre allergisk episoder behandles rolig hjemme med over-the-counter antihistamines som Benadryl.


Foreldre bør vite at soya, egg, hvete og peanøtter er bare noen av de mest dødelige allergens som kan ha ødeleggende konsekvenser ingested én gang. Er en overfølsomhet konserveringsmidler og tilsetningsstoffer på stige. Mat fargestoffer kan føre til en rekke helse plager som brekninger, støt eller cardiac arytmi. Nesten alle typer mat pakkede eller forberedt leveres med minst én konserveringsmiddel. For de som er plaget av næringen allergier, kan å spise et enkelt måltid gjøre til en battleground. Hvordan kan du koker trygt for noen med matallergier? Det er viktig å analysere hva akkurat de kan og ikke kan spise.


Ta deg tid til å gå gjennom hvert merket produkt i huset og finne mat utløseren. Prøve og bli kjent med så mange navnene på konserveringsmidler av mulige. Konserveringsmidler og tilsetningsstoffer, er oppført under en rekke navn. I tillegg være skeptisk til mat elementer med ord, "naturlig smaker" i den. Dette begrepet kan skjule en rekke skjulte allergens til ikke-mistenker personen. Hvis det er nødvendig, ringer du firmaet, og prøve å finne ut hva akkurat disse naturlige smaker.


Det er verdt bryet Hvis det sparer din kjære en fra en tur i en ambulanse lider en reaksjon. Det neste trinnet når du er ferdig med å scouring din skap er å kjøpe allergen gratis kokebøker. Dette er svært nyttig i å finne oppskrifter som utelater store næringen allergisk. De er snarrådig i å finne alternative ingredienser for å erstatte i din matlaging oppskrifter. Lær hvordan du kan endre favorittoppskriftene dine med et alternativ mat-element. Yoghurt kan for eksempel erstattes for majones i mange oppskrifter.


En tur til din lokale matbutikk kan være skuffende for deg, som det er nesten umulig å finne noe med organiske råvarer disse dager. Det er best å starte din dagligvarer stopper på helse Matbutikken. Mange er glade for å henvise deg til andre organisk kilder som lett kan bli kontaktet Internett eller telefon. Det kan være vanskelig å organisere en meny som er egnet for noen med matallergier, men det kan gjøres. En dietician kan også være ekstremt verdifullt for å sikre at din kjære en mottar riktig ernæring i sin diett. En allergisk reaksjon kan unngås, og din kjære en kan spise trygt ved å ta disse noen spesielle forhåndsregler.

No comments:

Post a Comment