Friday, May 4, 2012

Arkivmeldinger laks Mousse oppskrift

Et stort parti parabol, denne nei-cook laks oppskrift vil glede din familie og venner. Enkelt å lage ved hjelp av bare 1 liten kan av laks og feeder 6-8 som en del av en buffet.


La oss innse det, det siste du ønsker å gjøre på en fest er å tilbringe timer slaving over en varm ovn. Denne gjør fremover, nei-cook hermetisert rosa laks oppskriften vil glede din familie og venner og gir deg tid til å nyte festen med dine gjester.


Ingredienser - serverer 6-8


1 x 7 oz kan rosa laks med juice, bein og huden fjernet
¼ halvliter rømme
revet svor & saften av ½ sitron
1tabsp tomatpure
2 teasp ansjosfilet essensen
2 heaped faner majones
1 egg atskilt
½Oz pulverisert gelatine
2tabsp vann
½ halvliter melk
1 liten løk halvert
2 persille stengler
1 bay-blad
1 stripe sitron svor
1 oz ren mel
1 oz smør
salt & pepper


Metoden


Først må du saus som følger:


Varme melk i en kjele med persille, løk, bay-blad og sitron svor. La være å trekke i minst 10 minutter og belastning.


Smelte smør i en kjele, legge til mel og deretter smakstilsatt melk.


Bringe til koke, og putre i 2 minutter.


Ta av varmen og la stå å avkjøle litt.


(Hvis du ikke har flavouring for melk bare bruk det vanlig).


Slå ut den hermetisert rosa laksen med sin juice i en bolle. Fjern eventuell bein og hud og bland godt med en gaffel.


Slo i saus, deretter majones og rømme.


Rør i sitron svor og juice, tomatpure, ansjosfilet essensen og egg eggeplomme. Legge til salt og pepper i smak.


Oppløse gelatine i vannet og røre i blandingen.


Beat egg hvitt før stiv og brett.


Slå til en 1½ halvliter ringen, en fisk mould eller verdensturneer parabolen og chill i kjøleskapet til sett.


Hvis du vil tjene - dukkert mould kort i varmt vann og vise hermetisert laks receipe seg på en servering plate.


Garnere med hele reker og agurk.

No comments:

Post a Comment