Saturday, May 19, 2012

Shepherd's kake oppskrift - Eastwest versjon

Denne spesielle oppskrift har tatt best fra begge verdener, ved å legge til noen østlige ingredienser denne vestlige oppskrift. Ved hjelp av chillies, oyster saus og kylling lager, blandet med tradisjonell sektor sauser, resultatet er en deilig og fuktig kjøtt base med bare en tad kick fra chillies. For mer eller mindre av ingredienser, sin helt opp til enkelt, men jeg vil bruke følgende estimater som passer min tastebud.


Jeg har bakt dette på mange anledninger, og det klarer ikke aldri å få mennesker som spør for oppskriften.


Ingredienser:
500 g hakket kjøtt; 1-1,5 kg poteter; 3-4 tbsp ketchup; 3-4 østers saus; 2-3 tbsp worchester saus; 3 medium løk; 6 hvitløk; 3-4 kopper blandet grønnsaker (grønne erter, mais, gulrot); 4-6 tbsp melk; 4-6 tbsp buttter; 2 kylling kuber; 4-5 chili padi (små chillies og varmere enn vanlig de, hvis ikke tilgjengelig, normal chillis kan fortsatt brukes); skiver knappen sopp; revet OST; salt og pepper.


Metoder for å gjøre kjøtt fylling:
Saute/fry løk for en stund, legge til Kjøttdeig, hisse kassaskuff dens nesten kokte. Legge til sauser, kylling kuber, østers saus, ketchup. Legge til blandet veges, sopp, chillis. Salt og pepper. Hvis du ønsker det, kan du fjerne chillies fra blanding österreichischer tilberedes.


Metoder for å gjøre mos poteter:
Koke poteter og mos (uten hud selvfølgelig). Legge til melk og smør; salt og pepper. Sikre de er godt blandet. (Jeg alltid ender opp med bare litt mer melk og smør).


For bakervarer:
Plasser Kjøttdeig blanding i en bakervarer tin, nivå det. Plasser potetmos på toppen og nivå det. Bruk en gaffel til å gjøre noen design på toppen, når dens brun, gjør det ser ganske. Deretter skvette revet OST på toppen, hvor mye du ønsker, det er til deg. Bake i pre-heated ovn på 210 C for beregnede 30-40minutes, sjekk i innimellom, så lenge de er brun, du er ferdig.


Noen tips:
Jeg pleide å mos poteter ved første kokende dem med skins, og deretter ta dem og mos dem, som var vanligvis veldig hardt arbeide. Før jeg ble undervist av en kokk, som skrelles potetene før koke og kutt dem i kuber, legge til salt. De koker raskere og så lett å mos, og shortchange ikke smaken. For vestlige, hvis du ikke vil bruke chillis, bruker du masse pepper. Asiater med heftig tungen, bruke chili padis for som sparker, mer hvis du ønsker, men ikke få brent!


Alt godt!
Nora-Maskuri

No comments:

Post a Comment