Wednesday, May 9, 2012

Velge de beste kuttene av okse

Er du lurer på hvordan du velger beste biff for matlaging behov? Men du velger å lage mat beef du velger, gjelder de samme vilkårene for å velge biff. Velg kjøtt som er rød med årer av fat- eller marbling, gjennom den. Den røde fargen angir at the beef nystekte er kuttet. Fettet kjører gjennom kjøttet gir juiciness og smaken. Som the beef kokker vil fettet kjøre av kjøtt, skiller seg selv slik at du ikke spise store mengder fett som ikke er sunn for deg. Fett rundt kantene av biff skal være hvitt til elfenben og firmaet til touch. Før du kan tilberede din steker, kontroller for store deler av fett og klippe det bort. Fettet legger til smaken og beskytter kjøtt fra bli tørr under matlaging for mye fett igjen i en pan når matlaging kan påvirke saus eller sjysaus. En god tommelfingerregel er å klippe fettet til omtrent 1/8-tommers tykke.


United States Department of Agriculture (USDA) grades biff for kjøtt packers. Marbling er sjef kriteriene for hvordan biff er gradert og priset i U. S. Den mer marbling i hele biff, mer anbudet, flavorful og kostbare the beef blir. Høyeste kvalitet, prime-biff er sjelden funnet i dagligvare butikker. De fleste av førsteklasses kuttene gå til høy classed restauranter. Choice kjøtt som er godt marmorert og anbud finner du på kvalitet markeder og Slaktere.


Velg kjøtt, med inneholder liten eller ingen marbling, er vanligvis lager karakteren av okse. For den beste smak og ømhet, kjøpe USDA valg biff over Velg kjøtt. Offisielt vil gradert biff bære USDA betegnelsen; karakteren er ellers fastsatt av matbutikk du kjøper kjøtt fra.


Gress matet biff blir stadig mer ønskelig og tilgjengelig på enkelte markeder. Som publikum blir informert om tilsetningsstoffer blir matet til biff de kjøper, blir mer populære gresset matet biff. Gress matet biff er litt lavere i marbling og fett så korn matet biff. Men kan gresset matet steker være ganske anbudet og har en flott beef smaken.

No comments:

Post a Comment