Sunday, May 27, 2012

Kulinariske kunst karriere lønn

Du må elske det du gjør. Som salvie stykke råd fungerer for noen karriere som du kan velge. Takk til mat TV-nettverk, og noen av de nye kokken viser virkeligheten mange har sett det harde arbeidet og svette egenkapital som man går gjennom for å bli en chef. Livet av en kokk er ikke alle glitz og glamour. De fleste kokker har gjort sin tid før du når toppen av sitt spill.


Selvfølgelig, vil de fleste chef's aldri bli neste Emeril, som for øvrig er ryktet for å gjøre 9 millioner dollar i året. Selvfølgelig skylder han og flere andre topp tjene kjendis kokker noen av sine inntekter til restauranter, de eier og også, som i tilfellet av Ina Garten matprodukter solgt under navnet sitt. De utforme kokekar, skrive cookbooks og bor matlaging demonstrasjoner.


Mens behandlende kulinariske kunst skole de fleste studenter arbeid deltid gjør heter hva externships. Disse externships hjelpe dem få uvurderlig erfaring i bransjen. Externships også hjelpe som studentene får betalt mens de få ekte livet arbeidserfaring. En rekke kulinariske kunst studenter er innleid heltid og gitt fulltidsjobb etter skolegangen er fullført ved restauranten eller resort hvor de servert sine externships. Disse externships kan være uvurderlig.


Kulinariske kunst skoler tilbyr også støtte for jobben plassering. De delta i jobbmesser, har lokale og globale jobbannonser og tilby deg assistanse av plassering etter konfirmasjonen. Kulinariske kunst skoler vil også hjelpe eleven med forbereder intervjuer og skarphet opp sine CVer.


Hvilket kulinariske utdanning og erfaring som kokk har vil sikkert påvirke lønn som de får. En sjefskokken med en BA-grad- og mange års erfaring kan gjøre en lønn opp til $ 250 000 dollar i året. De fleste kokker har en gjennomsnittlig lønn på $ 60 000 dollar i året.


Personlig kokker kan gjøre oppover på $ 50 000 dollar i året. De vanligvis arbeider 4-5 dager i uken, og har en mer vanlig 9-5 type jobb. Personlig kokker gjøre alle planlegging og cooking for måltider. Måltider er levert og igjen med instruksjoner om hvordan du re-heat. En personlig kokk kan lade per måltid eller kan bli innleid av en enkeltperson eller familie på fulltid.

No comments:

Post a Comment