Saturday, May 12, 2012

Er det Frosting? Eller er det glasur?

Hjem kokker mest vanligvis bruker begrepet frosting og glasur om hverandre. Dette kan føre til forvirring.


For å redusere den forvirringen som jeg liker å gjøre en forskjell mellom to på nettstedet mitt.


Frosting


Frosting er en LUN, tykk concoction som vil holde formen. Du kanne pipe dekorasjoner med det som du ser på kaker.


Selv om den har en figur det holder seg myk og holder sin kremaktig tekstur.


Det er så mange varianter av frosting oppskrifter, som det er cookie oppskrifter. En av de mest populære er smør krem.


Selv innenfor kategorien smør krem, det er ikke en definitive oppskrift.


Det synes at alle land som kan få sine hender på smør har sin oppfatning av hva smør krem frosting bør være. Noen er laget med egg og smør. Noen varianter du har å lage mat sukker til en softball-fase.


Det er andre som bruker forkortelsen eller en kombinasjon av forkorte og smør. Andre kan fortsatt ikke bruker smør eller forkortelse i det hele tatt, men en annen substans som peanut smør.


En enkel smør krem er bare smør, sukker, flavoring og en væske slått og slått før det er lys og LUN. Det kan flavored med nesten enhver flavoring og farget hvilken som helst farge under juling scene.


Etter å ha slått, andre ingredienser som tørket frukt, kan muttere eller smeltet sjokolade bli kastet.


Glasur


Glasur er vanligvis mye tynnere enn frosting og i denne tilstand vil ikke holde figurer. Fordi det er mer flytende flyter lett, og tynner ut ut å fylle ut blanke ark og crannies.


Hva skiller glasur fra frosting er at som glasur dries det blir jevn og forherder når det er helt tørt. Dette gjør det perfekt Lim for informasjonskapsel konstruksjonsprosjekter, for eksempel et honningkake hus.


For informasjonskapsel decorator som ikke er praktisk med en Rørlednings-bag er glasur ideelle informasjonskapselen dekorere middels.


Akkurat som frosting er det hundrevis og hundrevis av glasur oppskrifter og oppskrift varianter. En glasur oppskrift kan være så enkelt som pulverisert sukker, blandet med en væske til mer komplisert meringue varianter.


En av de bedre kjente meringue variantene er Royal glasur. Avhengig av hvor mye væske brukte Royal glasur kan gå i rør og vil holde forherder figurer som frosting, men det som den tørket.


Så er det glasur? Eller er det frosting?


I min ydmyke mening koker det ned til én ting. Hvis den forblir myk (innen grunn) det er frosting. Hvis, når det tørker, den beskytter deretter det er glasur.

No comments:

Post a Comment