Wednesday, May 30, 2012

Ønsker å få sunn? Spise frukt og grønnsaker din!

Er du spise grønnsaker nok? De nye mat retningslinjene gitt av myndighetene i USA anbefaler at alle amerikanere spiser mellom fem og ni porsjoner med frukt og grønnsaker hver dag.


Nå dette kan høres ut som mye, men det er virkelig ikke. Til tross for det spise en forbløffende antall personer ikke nok grønnsaker og frukt hver dag. Heldigvis, det virkelig er ikke så vanskelig å legge til mer frukt og grønnsaker i kostholdet.


Bare hodet til din lokale supermarkedet og ser på det merkede området. Det er mange å velge mellom. Ikke bare det, men å spise sunn frukt og grønnsaker er ikke dyrt. Mange av dem koster langt mindre enn du kanskje tenke. Med litt praksis og vilje kan du bruke frisk frukt og grønnsaker for å erstatte unhealthier snacks.


Én visning er ikke alle så mye. En av grunnene til at mange mennesker føler meg overveldet når de hører hvor mange servings per dag de bør spise er at de ikke virkelig forstår hvor liten er en servering. Det er ikke noe nær til det du får når du bestiller det store måltidet i restauranten fast food. En liten apple er omtrent på størrelse med en servering av frukt eller grønnsaker. Det er omtrent på størrelse med en tennis ball, så ikke bli forvirret Hvis du ser på store eplene som bære noen dagligvare-butikker.


De anbefalte porsjoner komme ut til minst to kopper frukt og grønnsaker døgnet to og en halv kopper. That's it. Tenk om hvor mye mat du noen ganger haug på tallerkenen din. For mange av dere vil ikke dette være vanskelig i det hele tatt.


Dra nytte av en rekke frukt og grønnsaker som er tilgjengelig. Du trenger ikke å ha en grunnleggende salat, en apple, en servering av erter, etc. hver dag. Blande den opp! Legge til morsomme ting å din salat som baby korn, artichoke hjerter og Avokado. Prøv noen av frukt og grønnsaker du har aldri prøvd før. Gjøre fruktsalat. Variasjonen er det for de villige til å dra nytte av den.


Variasjon er viktig for en annen grunn. Ulike frukter og grønnsaker har ulike næringsstoffer, slik at dette vil hjelpe deg å få alle vitaminer og mineraler som du trenger.


Blir lei til tross for forskjellige? Prøve noen nye oppskrifter, og ta dem med tilbake til livet. Bakte epler er enkel ennå deilig. Hvis du alltid damp prøve din grønnsaker bakervarer dem eller oppstuss Steking med en svært liten mengde olje.


Prøv å spise ulike deler av grønnsaker. Noen mennesker kaste bare ut Miljöpartiet på toppen av deres beets; men jeg liker å hisse yngel de og spise dem også. Finne ut hvilke deler er spiselig og Stopp kaste bort noen av de beste delene.


Nå kan du tror du har blitt erstatte vitaminer i din frukt og veggies ved å ta kosttilskudd vitamin. Tro om igjen.


Ja, vitaminer kan gi grunnleggende som vitaminer A, C og E, samt mange andre, det er mange andre næringsstoffer kroppen din trenger som ikke er tilgjengelige i vitaminer. Vitaminer fra frisk kilder kan også bli bedre absorbert enn vitaminer tatt i pille form.


Hva er den beste måten å spare penger når du kjøper frukt og grønnsaker? Kjøpe fersk, kjøpe i sesongen, kjøpe lokale. Hvis det er en bonde marked i ditt område kan du sammenligne sine priser til de i din butikk.


Hva om den beste måten å gjøre det enklere å erstatte usunn snacks med frukt og grønnsaker? De fleste kan kutte på forhånd og lagret i kjøleskapet. Epler og pærer bananer vil gå brun Hvis du ikke beskytter dem fra luften. Dukkert dem i en syreholdig fruktjuice, for eksempel sitron, kalk eller ananas å beskytte dem. Kombiner hakkede opp frukt og grønnsaker med en nektelse av å kjøpe usunn snacks når du faktisk handler på matbutikk, og du vil finne du bare spise færre av dem. De fleste mennesker vil ikke kjøre til butikken for noen potetgull bare fordi de ønsker en rask matbit. De vil ta på hva som er tilgjengelig, og hvis det er noe sunt, så mye bedre.


Å gjøre innsats for å få din fem til ni servings av frukt og grønnsaker hver dag er ikke så vanskelig som det ser ut. Ta litt tid, og lære å glede seg over seg.

No comments:

Post a Comment