Friday, May 18, 2012

Voksende din egen frukt og grønnsaker: Nøklene til sunn levende

Nylige rapporter fra Verdens helseorganisasjon har vist at fedme er blitt et alvorlig problem i mange deler av verden. Faktisk, WHO bemerket at så langt er bekymret over hele verden sunnhet utgaver, fedme er i ferd med å bli et mer utbredt problem over hele verden enn er under-nourishment. WHO ytterligere antyder at trenden mot fedme i en stadig voksende antall land over hele verden er ventet å fortsette oppover i løpet av det neste tiåret.


Sammen med økningen i antall personer som er med over-spising eller ikke spise sunn mat, har det vært en uptick i antall menn og kvinner som har tatt en globetrotteratmosfære interesse i "å se hva de spiser," i å utvikle et mer sunt kosthold. Ett skritt som et betydelig antall mennesker fra hele verden har tatt hensyn til å sikre et mer sunt kosthold er økende sine egne frukt og grønnsaker.


Hvis du er en person som er interessert i å utvikle et sunt spise diett, må du ta en nærmere kikk på fordelene med voksende din egen frukt og grønnsaker. I punkt faktisk, er det mange betydelige helsefordeler som kommer fra voksende og bruke din egen frukt og grønnsaker.


Ved begynnelsen er det viktig å merke seg at prosessen med planting og dyrke din egen frukt og grønnsaker kan ha betydelig helsemessige fordeler i seg selv. For få folk får nok riktig øvelse med jevne mellomrom. Act og prosessen med tending til en hage faktisk er god øvelse. Hagearbeid har i tillegg vist seg for å være en betydelig stress reliever for en person, noe som resulterer i lavere blodtrykk og andre demonstratable helsemessige fordeler.


Forskere har lenge bemerket at den gjennomsnittlige personen (i de fleste land i verden) ikke bruker nok frisk frukt og grønnsaker. Ved å plante og produsere dine egne frukt og grønnsaker, har du en klar kilde av sunn mat som kan konsumeres mer regelmessig.


Mange gartnere har tatt i bruk organisk praksis i dyrking av sine hager. Ved å benytte organisk hagearbeid praksis og teknikker, vil du kunne vokse og konsumere frukt og grønnsaker som er fri for kjemiske rester som kan finnes i mange produsere varer for salg til en typisk dagligvare markedet i verden murstein og mørtel.


Til slutt, kan du sette deg på veien til et mer sunt liv ved å inkludere frisk frukt og grønnsaker i kostholdet mer regelmessig. Ved økende ditt eget frukt og grønnsaker, vil du kunne integrere bedre sunn mat i generelle livsstil--både nå og i fremtiden.

No comments:

Post a Comment