Sunday, May 13, 2012

BBQ Sikkerhetstips

Når det gjelder barbecuing, hva kan være mer moro enn pisket opp overdådig mat på grillen i selskap med familie og venner? Tingen er selvfølgelig finne stedet for grilling, og barbecuing. En favoritt spot blant sann barbacoa aficionados ville være deres egen bakgård eller utendørs kjøkken med sine egne murstein barbacoa gropen. Egentlig er et utendørs område en potensiell spot for en grillmat, men sannheten bli kjent, de beste stedene for en Grill er de sikreste.


Velg en plassering for din BBQ grill som er adskilt fra trær, blader, pensel og overhengende lemmer. Ikke setup din gill i en høy trafikk området der noen ved et uhell kan børste opp mot varme grillen.


Når barbecuing i bakgården, kan du være sikker på at du er 5 til 10 meter borte fra huset eller materiale som potensielt kan få brannen. Sørg også grillen er stabil og er unna barn eller husdyr som kan bump inn i den. Det vil også være en god idé å ha en vannforsyning i nærheten som en hage slangen.


Hvis du bor i en leilighet med en balkong eller taket eller andre utendørs plass, husk å konsultere med systemansvarlig bygningen (eller i noen tilfeller, din lokale brannvesenet) om bestemte begrensninger. Generelt, ved hjelp av kull og gass grills innendørs, eller hvor som helst over den første etasjes er forbudt så kan du vurdere elektrisk Grillene i stedet for din innsats for barbecuing.


En annen flott sted å Grill er i et Campingplassen. Camping er en spennende måte å oppleve den flotte naturen og barbecuing mat over et bål er definitivt en av de praktiske, men likevel koselig tingene du kan gjøre. Bare sørg for at du er minst 15 meter unna teltet og andre camping gears.


Beskytte deg selv ved hjelp av riktig BBQ kasseroller som ovn mitts, thongs og en god Slikkepott. Unngå seg løs klær mens du er i nærheten grillen.


Alltid la lokket til en gass grill åpen når belysningen brannen slik at gassen ikke bygge under dekslet. Hvis brannen ikke starter først, slå av gassen, la lokket åpent og venter på at fem minutter før du prøver på nytt.


Det er alltid en god idé å gi grillen en checkup før du bruker for første gang av sesongen og alltid lagrer dine stridsvogner utenfor i oppreist posisjon der temperaturen vil aldri gå over 125 grader.


Selvfølgelig, det er ikke bare atmosfæren av å være utendørs som kan gjøre en grillfest moro og spesielle. Det er også i deilig grillmat retter du deler med dine kjære. For å gjøre det enda mer spesielle, prøve rubs en rekke BBQ, marinader, salsas og BBQ-saus for å fange ekte smak av store utendørs barbecuing.

No comments:

Post a Comment