Tuesday, June 5, 2012

Måter Å Prep Hummer For Hummer oppskrifter

Lobsters er fantastisk krepsdyr, for ikke å nevne den dyreste. Kostnadene ved lobsters komme med en god grunn. Lobsters høstes, eller solgt bare etter at de er over en viss vekt-feltet. Lyder enkelt, men visste du at lobsters ta et år å avle en halvkilo? Den syv-pund buttered hummer i tallerkenen din tok syv lange år for å vokse. Noe som tar så lang tid å vokse er bundet til å være saftig og deilig. I denne forbindelse, skuffe lobsters ikke. Imidlertid ødelegger uriktig matlagingen lobsters' smaken. Det er derfor nødvendig å følge Hummer oppskrifter trofast å bevare den gode smaken.


Disse saftige krepsdyr er generelt tilberedt i tre måter: kokende, dampende og grilling. Det er du snakker om hvordan adrenalin i lobsters endrer kjøtts smaken, men det er ennå å bli vist. Imidlertid å være sikker, antyder noen hypnotizing lobsters før kokende å unngå adrenaline rush. For å hypnotisere disse deilig krepsdyr, gni eller massasje hodet eller abdomens. Du vil se at deres haler vil falle sammen og sine klør bli mer avslappet. Dra nytte av dette øyeblikk, og legge dem til i en stor pott med kokende saltet vann. Hvis du vil gjøre dette, sett dem i varmt vann-klør først. Ta dem ut så snart sine bakgrunnsfargen til en lys, rødaktig oransje. Tjene dem umiddelbart med fersk smør eller avkjøle seg litt og plukke deres kjøtt ut for din favoritt Hummer oppskrifter.


Det er en annen metode for å lage mat lobsters ved dampende. Siden denne metoden bare bruker varmen av damp, forblir lobsters saftige selv når fullt tilberedes fordi velsmakende juice ikke er mistet i vannet. Men siden lobsters ikke er midt i flytende, flavoring krever dem riktig teknikk. Drepe lobsters først før dampende for å hindre at disse krepsdyr klatre ut av potten. Du kan sjokk dem i varmt vann eller fryse dem. Ta en stor pott og et bredt rack å plassere lobsters på. Det er bedre å damp krepsdyr alene for å unngå å samles. Smaken dampende væsken med salt, pepper og urter og bringe den til en rullende koke. Innlegge en hummer og damp. Kontroller at væsken ikke når stativet inne eller din krepsdyr vil koke i stedet for damp. Som alltid ta hver krepsdyr ut når røde for å forhindre overcooking.


Hvis du er modig nok til å drepe opp lobsters, kan du grille dem også. Dette er en metode ikke for svak til hjertet. Ta din kniv, og sette den på midten av krepsdyrs hodet. Skjære gjennom hodet for å drepe krepsdyr raskt. Skyv kniven fra hodet til hale for å avdekke søt kjøtt. Noen Hummer oppskrifter foreslå scooping ut kjøtt og blande den med andre ingredienser og stuffing blandingen tilbake i tomme Hummer-skall. Bryte dem i folie og grill for et par minutter. Andre oppskrifter foreslå å gi kjøttet en skare av god italiensk ost og broiling dem i ovnen til osten smelter. Nyt!

No comments:

Post a Comment