Saturday, June 30, 2012

Iron Chef Chen Kenichi

Hvis det er en kokk som har gjort sitt preg på TV, er det Chen Kenichi, den eneste Iron Chef å ha vært enormt vellykket "Iron Chef" TV serien fra starten i 1993 til 2002. Med 300 episoder i kan, showet en er fortsatt i syndikeringsinnmating i dag. Kjent for sin rolle som Iron Chef kinesisk, vant Chin konkurransen Iron Chef 67 ganger. I dag, betraktet han vidt som en av den store kokker i verden.


Chen ble født 5. januar 1956 til en annen kjent kokk, Chen Kenmin, som er anerkjent som far Sichuan retter i Japan.


Farens påvirkning er åpenbart i Chen, som har spesielle parabol, "Reker i chili saus," var inspirert av en lignende parabolen som hans far hadde introdusert i Japan. Siden store matlaging går i familien, er det mange sammenligninger mellom Chen og hans far. Imidlertid med sin rungende suksess på Iron Chef-serien, er den yngre Chens ferdigheter regnes for å ha overskredet de av sin far.


Historien går at Chen akseptert sin posisjon på Iron Chef fordi han ønsket utfordringen for å bevise at han var den beste kokken på planeten. Som lengste visning Iron Chef, det er de som sier at han har klart å gjøre nettopp. Den finansielle nedfallsfrukt for Chen har vært stor også. Helt siden showet rammet airwaves, har Chens restauranter gjort livlig business hver kveld, som ironisk nok, nesten blir bedt om ham å forlate showet slik at han kunne pleier å hans restauranter.


Chen kjører enormt vellykket restaurant-kjeden Shisen Hanten i Japan. Den har utsalg i Akasaka, Ikebukuro, Roppongi, Tokushima, Kure (Hiroshima Prefecture), Matsuyama og Hakata


Det var en annen Iron Chef og Chens største rival på det, den såkalte Iron Chef fransk Hiroyuki Sakai, som overbeviste ham å bo, sier Vis ikke ville være den samme uten ham. To hadde en gentleman avtale som hvis en av dem venstre showet, så vil den andre. De begge hedret avtalen til Vis den siste episoden.


Chen har satt rekord for slag på Iron Chef Vis med 92 kamper. Han har vunnet 67 og mistet 22 samt bundet i tre andre forekomster.


Etter et enormt vellykket kjøre i TV, har Chen godt etablert seg som en av de beste kokkene av all tid.

No comments:

Post a Comment