Sunday, July 1, 2012

Kokekar utover mikrobølgeovn: Fremtidens

Tenk deg en kvinne yrke henne husband fra hennes office jobb å forberede middag for den kvelden for 8: 00 pm. Mannen bestemmer seg for å gjøre kinesisk mat i stedet for å ta ut. Kvinnens mann commutes hjem på et tog. Han whips ut sin palm pilot, og angir at hans cook å gjøre kinesisk mat i mindre enn 1 time; de er på vei hjem.


1 time senere, familien samler rundt middag bordet og maids kommer ut med en skuff på deilig kinesisk mat. Dette skjer hver kveld i denne husholdning. Konen har ikke forberedt middag siden fire Christmas siden da mannen beordret maid gjennom en online katalog. Serienummer for Kelvit KC234589 er en robot. Hennes spesialitet er matlaging gourmetmat.


I mellomtiden, som kona tar en bit av hennes 'Caliloo' (spinat blandet med okra) og ønsker for å ha det varme opp i ca 1 minutt. Kelvin åpner en mikrobølgeovn døren i nærheten av hennes underliv som er laget av stål; kona plasserer plate i mikrobølgeovn og lukker døren. Mikrobølgeovn lyset kommer og i 1 minutt, hustruens mat er hyggelig og varm.


Dette kan virke som noe fra en sci-fi filmen. Kokekar i 21 er på vei mot den retningen. Mange begynner å spise måltider hjemme i stedet for å spise ute. Matlaging i dag er enklere enn noen gang fordi det er så mange alternativer å velge mellom.


Teknologi i matlaging industrien er stor, fordi det er en assistent til opptatt menn og kvinner som ikke har tid til slave i et kjøkken hele dagen bare for å klargjøre måltider som bakt ziti, tunfisk gryte eller en kylling og ris middag.


Selv kjøleskap som lagrer våre deilige måltider er førsteklasses. I slutten på 1900-tallet ble kjøleskap med is beslutningstakere rave. Noen år nedover linjen, kom kjøleskap utstyrt med 'knust' is beslutningstakere og vann. I dag, in the 21st century leveres kjøleskap med TV-skjermer. Du kan se på TV mens forbereder måltidet, å spise et måltid, rydde opp og lagring av maten bort. Kjøleskap er selv utstyrt med datastyrte skjermer hvor du kan elektronisk låse kjøleskap med en kode slik at grådig familiemedlemmer eller gjest, ikke trenger å snike og spise din deilig mat når du ikke er rundt.


Som teknologi i næringsmiddelindustrien fortsetter å forbedre, finner folk flere måter å spare penger på kokekar, slik at de kan kjøpe de nyeste produktene

No comments:

Post a Comment