Sunday, July 8, 2012

Oppskrifter avslørt ved Professional Chef

KJØLT AGURK SUPPE OG RØKT LAKS MOUSSE


Denne suppe er så lett å gjøre og meget rask. Ideell for en somre kveld starter eller bare en liten forfriskende pall rengjøringsmiddel.


INGREDIENSER
Til suppe
4 frisk cucumbers
1/2 sitron
3 tblsp hvite vin vinagar
1 tblsp søte chillie-saus
1 tblsp-sukker
6/7 store isen kuber salt og pepper


For mousse
200 g røkt laks
50 ml dobbel krem
sitron juice salt og pepper


1. Peel og deseed cucumbers og hogge i å biter.


2. Plasser alle ingrediens til suppe i til en blender og blitz til en blek grønn væske har dannet.


3. Sesongen for å smake, men ikke over gjøre det, husk å holde lyset smaken og frisk og smaken av agurk bør være den mest fremtredende. Lagre i en luft tett container i kjøleskapet.


Plasser alle ingrediensene i en food prosessor og blitz til kombinerte, sesongen smak for mousse. Trykk blanding gjennom en fin sive å fjerne eventuelle uønsket bein. Teksturen skal være jevne, silkeaktig og lys.


For å tjene sted musen i til midten av en grunne bowl og skjeen i agurk suppe rundt til hvor ønsket. Garnere med kledd frisse salat og serverer umiddelbart


PAN STEKT RINGDUE BREST MED REDCURRENTS, VEGETABILSK SPAGHETTI OG EN PORT VIN JUS


INGREDIENSER
4 pigeon bryster
2 store gulrøtter (rett som mulig)
2 store corrgetts
frisk redcurrents
100 ml av port
500 ml av oksekjøtt lager


Frisk pigeons kan kjøpes fra noen god slakter. Du kan bye bare brystene Hvis du preffer eller hele duen.


1. Vegatable-spaghetti kan gjøres i addvance, løsner både gulrøtter og corrgets og square, skjære i lenge tynn spaghetti formet trukket. Når du har gjort dette i spaghettie må være blanched og uthvilt, dette er en prosess for å del cook grønnsaker, men fortsatt holde det farge. Slipp spaghettie på kokende vann i ett og et halvt minutt og deretter umiddelbart satse det i vann. En gang kule avløp og tørk fileten.


2. Hvis du vil montere parabolen, har aksjen på varme gjennom og en stekepanne på også.


3. Sesong siden huden av pigeon brystet og plassere hud side ned i sizzling hot pan. Etter tre minutter slå, og forsegle den andre siden, kan du fjerne fra pan og la til resten.


4. Wilst duen er reasting tilbake pan for varmen og deglaze wth porten, legge til varm biff-lager i dette og redusere ved atleast halvparten.


5. Som saus er å redusere satse på veg' spaghettie i å boilling vann å varme gjennom, fjerne etter 30 sekunder og avløp og sesongen.


6. til searv parabolen, kalver pigeon brystet i halv og plasser oppå hverandre. Vri spaghettie og ordne på plate. For å fullføre saus-Fjern fra varmen og wisk i en god 1 oz av smør, kan du legge til redcurrents og skjeen over duen og rundt plate. til slutt garnere med fersk hakkede gressløk og concasses.


For opprinnelige oppskrift, og mange besøk flere oppskrifter webområdet mitt.

No comments:

Post a Comment