Monday, July 9, 2012

Kraft familie oppskrifter alltid: Hvordan skrive klart oppskrifter

Min bestemor Lois tilberedes stor, deilige måltider for min utvidede familien hver søndag. Når min søster Whitney startet cooking på sin egen, hun ba om disse oppskriftene, men de fleste av dem var inngrodd i Lois' minne - skrevet ikke på papir. Så, Whitney ville kalle Lois for bestemt oppskrifter, som vil diktere retninger over telefonen.?Det kan høres tidkrevende eller selv kjedelig sammenlignet med teknologien som er tilgjengelig i dag, men det var vel verdt det. Jeg er så takknemlig at Whitney registreres disse oppskriftene. Nå de er inkludert i min familie arvestykke cookbook og vil være der for fremtidige generasjoner for Walling.


En av de beste måtene å bevare familietradisjoner er å sette dem på papir, spesielt oppskrifter. Men skrive en oppskrift som er ment for år med bruk av mange krever noen ekstra trinn utover jotting ned ingredienser og retninger. Vurder følgende tips:


Gi spesielle instruksjoner eller ingrediens notater først


Det bør være mer på toppen av oppskriften enn bare tittelen. Dette er hvor du bør inkludere eventuelle notater som kokker må være klar over før de begynner å forberede oppskriften. For eksempel bør ikke bestemte oppskrifter gjøres på regnfull eller fuktige dager. Andre oppskrifter kan kreve mye tid, for eksempel brød oppskrifter som må bevis eller andre matvarer som må hvile over natten. Du kan også vil ta med informasjon om å finne ingredienser eller Foreslå erstatningsord Hvis enkelte ingredienser ikke blir funnet. Forestill deg å velge en familie oppskrift for en spesiell anledning som må være forberedt på forhånd og ikke oppdage at detaljer før de første fem ingrediensene er i blandebatteri og hendelsen begynner i to timer!


Listen ingredienser i rekkefølgen de skal brukes


? Du listen ingredienser i rekkefølgen som de skal brukes i oppskriften. Hver ingrediens bør være på en egen linje. Du kan vurdere å dele ingrediensene i deler. For eksempel ingrediensene til min favoritt klebrig kake deles: ingredienser for kake må ingrediensene til glasur.


? Gi detaljerte målinger?Gi detaljert målene for hver ingrediens. Husk å gi nøyaktig måling eller vekten av alle pakket eks fordi dagligvare butikker vanligvis tilbyr en rekke størrelser. Omfatter også hvordan ingrediensen bør være forberedt: hakkede, terninger, drenert, seeded, etc.


Gjøre kokker klar over noen spesielle utstyr kreves?Ikke alle har en emersion blender eller iskrem maker på side. Hvis spesielt utstyr er nødvendig for å fullføre oppskriften, kan du nevne det tidligere katalogiserer trinnvis retninger.


Starte retninger med det første skrittet


Pre-Heating ovn eller pan er ikke første instinkt for alle kokker. Hvis en ovn må være pre-heated, gjør dette det første skrittet. Hvis bakervarer pans må smurt og floured, gjør dette til det andre trinnet. En del av å skrive en oppskrift gjør det som er enkle å følge som mulig for alle cook; ikke bare avanserte eller mellomliggende kokker.


Visualisere og beskrive prosessen


? Tenk på hvert steg du tar når du klargjør din oppskrift. Skriv ned hver lille ting du gjør uthevingen bestemte oppgaver som blanding, sifting, slo eller bretting. Husk å skrive din oppskrift for å bruke tid effektivt. Du kan for eksempel gjøre glasur for kaken mens kaken er i ovnen.


? Ta med merknader om hvordan maten bør se på ulike stadier i matlaging. For eksempel, er det et poeng når du foretar sitron ostemasse der det ser ut som du nettopp har curdled hele mix og ødela den. Dette er måten det er ment for å se, men for en førstegangs, kan de tror verste!


Gi kokker med nytte av din erfaring


Hvis du er en skrive- eller dikterer oppskriften, er sjansene du har gjort det en hundre ganger og har oppdaget noen korte kutt eller triks som gjør forbereder det enklere. Passere denne visdom på fremtidige kokker som beskriver din favoritt metoder.


Hvis du har prøvd noe som ikke fungerte, kan du inkludere denne informasjonen også. Flere detaljer fremtidige kokker har om din oppskrift, jo mer sannsynlig de vil kunne kopiere den, som er hele poenget i forbifarten ned familie oppskrifter. Du kan også inkludere oppskrift variasjoner eller Presentasjonstips på slutten.


Hva gjør denne oppskriften spesiell?


Hvis dette er noens favoritt bursdag kake oppskrift, eller main parabolen servert på en bestemt familie hendelse, kan du la fremtidige kokker vet. Forstå betydningen av en oppskrift, er en del av det som gjør den så spesiell familie arvestykke.


Dele disse tipsene med venner og familie, og dele din oppskrifter! Det er ingenting mer trøstende enn en favoritt måltid å lyse noens dag. Tok deg tid til å bevare elskede oppskrifter på et familiemedlem som ikke vil alltid være det å forberede den er én måte å respektere deres minne og vedlikeholde familietradisjoner.

No comments:

Post a Comment