Friday, July 6, 2012

Tips for å hjelpe du bruker mindre fett i hverdagen matlaging!

Akkurat som du trenger ikke å gi opp sweetness i din mat, trenger du ikke å gi opp fett helt. Det er imidlertid viktig at du begrenser inntaket. Kutte tilbake begynner på kjøkkenet, og fortsetter ved bordet.


Husk at spiser for mye fett kan ha en direkte innvirkning på insulin aktivitet i kroppen, forårsaker en økning i ditt blod glukose nivå.


-Velg mager klip av kjøtt og fjerne hud og fettstoffer innskudd fra fjærfe.


-Bruk absolutt minimum olje eller fett i matlaging. Hvis det er mulig, ikke bruke noen lagt fett i det hele tatt.


-Når du må bruke fett, bruk en pensel til å spre et tynt lag av fett på din pan, eller bruk en matlaging spray.


-Grill eller stek kjøtt i en reol å tillate fett å dryppe unna.


-For supper og casseroles, kan du slippe kjøtt i kokende vann å forsegle det heller enn å browning det i fett eller olje.


-Spre smør eller margarin svært tynt på brød og kjeks, eller la funksjonen forbli deaktivert. Bruk ricotta, cottage cheese, en liten Avokado eller en skrape av lav-fett kremost som et oppslag i stedet.


-Bruk lav fett meieriprodukter fremfor den vanlige varianter.


-Bruk 'nei-olje', 'lav-olje' eller 'lav joule' (low-calorie) salat dressing i stedet for fet seg eller majones. Bedre fremdeles, bruker sitron juice eller eddik med urter du vil legge til glede din salater.


-Lære å bruke friske eller tørket urter og krydder for å legge til smaken til mat i stedet for smør eller olje.


-Unngå å legge til olje eller fett grønnsaker under eller etter forberedelse. For eksempel, når du mos potet eller andre grønnsaker, ikke Legg smør eller margarin krem. Bruk lav-fett melk. Bryte din grønnsaker i folie med urter, eller prøv tørr bakervarer dem i ovnen i sine egne skins.


-Hvis du liker rømme som en vegetabilske dressing, bruker lav-fett leben eller Hytteost eller lav-fett naturlig yoghurt i stedet.

No comments:

Post a Comment