Wednesday, July 25, 2012

Tips For bruk av et kull Grill

En kull grill kan virke litt datert i disse dager av naturgass og propan fueled å arrangere grillfester. Men en kull grill kan være bra for noe fra forbereder et enkelt måltid å røyke din favoritt meats. Det er ikke noe helt som mat som har vært tilberedt på Grillene å tilby virkelig en fantastisk, naturlig smak.


Det finnes en rekke Grillene, valget er virkelig uendelig, og det er Grillene som dekker bare om noens behov. En bærbar kull grill kan være flott for tailgating eller andre piknik som hendelser, og selvfølgelig har du din større Griller som er stillestående og brukes hovedsakelig for å backyards og grillmat ved svømmebassenget.


Når du plukker ut grillen kull, bør du virkelig vite nøyaktig hva du forventer av den. En kull grill kan grill, steke og/eller røyker kjøtt og fisk, avhengig av hvilken type du velger, og hvordan du definerer.


En av de viktigste funksjonene i en hvilken som helst grill er hvor enkelt er det å douse noen fakkel-ups under matlagingen? Det er uunngåelig at du kan ha små flash branner innsiden av grill-komponenten. En modell med vann i base under hvor av kull sitter kan gi enklere vann av varmt coals. Det er en god sikkerhetsfunksjon som du kanskje vil vurdere.


Når forhindrer kantre, først lukke lokket på kull grill slik at du smother brannen ved oksygen. Når kull er avkjølt litt, bruk lenge håndtert Tang for å overføre trygt kull til en metall beholder, kan du selv ønsker å jage dem i vann først, eller Fordyp dem samtidig i vann å drepe av brenning embers.


En veldig viktig sak for grillen trekull å ha er god, sterk, solid bena – du ikke vil at middagen toppling over i skitt! Og du absolutt vil ikke det fallende og brenne mennesker eller eiendom. Du ønsker også en matlaging overflaten som er stor nok for dine behov – er du matlaging for en eller to? Eller trenger du nok plass til å lage mat for en veritabel piknik som er full av folk?


Du må også, selvfølgelig, å plukke opp noen kull. Du kan få kull briquettes, som vil gi grillen trekull en mer selv og konsekvent varme Hvis spre riktig, eller ikke-briquettes, som er bare grov kull som har en tendens til å produsere mye smaken og røyk som mange foretrekker.


Sikkerhet er alltid en faktor når du er grilling. Aldri, bruke noensinne bensin for å antennes grillen kull-lysere væske er alltid det tryggere valget.


Såvidt temperaturer er bekymret er det lurt å lage mat fisk over middels varme, kylling og svinekjøtt over middels til høy varme og steker på en varm grill. Det utgangspunktet avhengig av tykkelsen. Bruk en kjøttet termometeret å sikre at kjøtt blir kokt gjennom. Du kan også bruke en kniv for å skjære i dem slik at du kan fysisk se hvor godt de har vært tilberedes. Cook grønnsaker over middels varme, kanskje innpakket i aluminiumsfolie.


Utendørs Grillene er epitome av sommeren matlaging. Grip noen din favoritt kalde drikker, legge til en pose med crunchy snacks og brann opp grillen for en fantastisk sommer godbit.

No comments:

Post a Comment