Tuesday, July 17, 2012

Oppskrift - Shepherd�s Kakediagram

Tradisjonelle barnehager mat har nylig gjort en kommer tilbake i vår familie. Jeg har ikke brydd å gjøre shepherd's sektor (eller hytte sektor, som det er kjent) for aldre, som barn som bare brukes til å spise potet fra toppen og la bruke. Bruke har generelt avvist også. Hvis jeg bruker samme hakket kjtt biff for å gjøre kjøttboller eller burgere barna sluke det, men de hater plukke ut alle små biter av grønnsaker som jeg forhåpentligvis legger inn i den, når jeg gjør shepherd's kaken, i håp om smugling noen grønnsaker i sin diett. Allikevel min sønn-faktisk forespurte shepherd Kakediagram den andre dagen, i går så jeg gjorde det, og de gobbled det opp, grønnsaker og alle, flere porsjoner hver, slik at jeg har fått en mer parabol for vanlige listen.


Oppskrift på Shepherd's Pie - å mate fire:


500 g/1 lb god kvalitet hakket biff eller lam (hamburger biff)
1 løk
2 gulrøtter
1 pinne av selleri
1 fedd hvitløk
2 store friske tomater eller halv en tin av tomater
2 spiseskjeer olivenolje
en dash av vin
noen faller Worcestershire saus
2 bay blader
salt og pepper
vann eller børs
poteter
liten bit av smør - om 20 g/1 oz og melk til mos med


Fint hogge sirkeldiagrammet og saute over en lav varme i olivenolje til myke og gjennomsiktig. Legg til gulrot, selleri og hvitløk hakkede også fint. Saute alle sammen i fem minutter. Slå opp varmen og legge til kjøtt, bryte opp klumpene og matlaging inntil den har bare mistet den rå rødhet. Ikke overdriv det på dette tidspunktet. Legge til splosh vin, (hvitt eller rødt, uansett hva du har åpne. Hvis du ikke har noen ikke er det viktig) og røre till det har fordampet alkohol. Legge til tomater skinned og hakkede. Nå satt i resten av krydder og hell i nok vann eller børs til bare dekke kjøtt. Bringe til en småkoke, sette på et lokk og forlate å lage mat på en småkoke i 1-2 timer.


Antallet av poteter, avhenger av hvor mange du har å mate, du kan ha et tynt lag potet pålegg eller hvis du trenger å strekke kjøtt å mate masse folk, virkelig tykt lag med potet, som er hva barn foretrekker allikevel. Skrelle potetene og koke dem til soft. Deretter tømmer og mos dem med smør, melk og salt og pepper før de er myke, men ikke for rennende, mashed poteter. I en roasting rett eller noen ovenproof, men ikke for tynt parabol, satte tilberedt kjøtt i et tykt lag, kan du deretter topp med potetmos. Jevne dem med en gaffel, slik det er linjer og swirls og toppene i "potato" som vil brun pent og sette parabolen i en preheated ovn 200 C/400F for tjue minutter eller til toppen har browned til golden. Hvis kjøtt og poteter er nettopp ferdig med matlaging og fortsatt varmt kan du bare brun toppen under grillen. Dette kan alle samlet og holdt i kjøleskapet til nødvendig også, og det må minst tretti minutter å lage mat gjennom igjen.


Tradisjonelt shepherd's sektor ble gjort med hakket kjtt lam og hytte sektordiagram med hakket kjtt biff men familien min har alltid kalt begge shepherd's sektor. Det også pleide å være en rett til å bruke opp leftover tilberedes kjøtt fra en stek, i stedet for å starte friskt med rå bruke, men vi liker det sånn - comfort food for vinter.


Copyright 2006 Kit Heathcock

No comments:

Post a Comment