Monday, July 2, 2012

Celebrity kokker føre fantastisk kulinarisk karriere

Karismatisk og kreative kokker har påvirket kultur siden 1880-tallet, da Frankrikes Antoine Carême steg til stardom som kokk for Napoleon og europeiske kongelige. Mindre enn et århundre senere, gjenskapes American Julia Child verdens forståelse av fransk kjøkken gjennom hennes cookbooks og opptredener på fjernsyn, rydder vei for en slew av kjendis kokker i 1990-årene, og i det neste århundre.


Celebrity kokker tjent sin berømmelse med utgangspunkt i kulinariske skolen grader eller matlaging i foreldrenes kjøkken. Noen supplere kulinariske skolen eller formell kulinariske utdanning med naturlig talent og magnetiske personligheter å tjene offentlige suksess. Celebrity kokker og deres matlaging visdom er tilgjengelig overalt, inkludert et TV-nettverk viet helt til kulinariske kunst og hyller på kokebøker på lokale bokhandel.


Julia Child: American Chef svinger fransk


Julia Child, født i 1912 i Pasadena, California, har henne starter i matlaging på slutten av 1940-tallet etter en karriere i reklame og pr. Allerede utdannet ved Smith College, hun registrert i Le Cordon Bleu kulinariske skolen når hennes mann ble tilordnet en jobb i Paris. Hun senere åpnet en kulinarisk skole, L'Ecole des Trois Gourmandes, og publisert den berømte cookbook Mastering Art av fransk matlaging med to kolleger fra Le Cordon Bleu. Barn ble en av Amerikanskes første kjendis kokker og likte en lang karriere av TV skinn, undervisning, og skrive.


Rocco DiSpirito: Virkeligheten matlaging


New Yorks Rocco DiSpirito er en av kjendis chefdom's best utdannet stjerner. Han registrert i den kulinariske Institute of America i alder 16, der han tok en kulinarisk skole grad med laud. Han senere studerte ved Jardin de Cygne i Paris, og tilbrakte to år studerer regionale fransk mat og vin. Rocco rundet av hans kulinariske utdannelse med en business-grad fra Boston University. DiSpirito er kjent for sin fusjon av fransk og asiatiske stiler, og han har åpnet flere populære restauranter. Hans TV-kreditter inkludere reality show The Restaurant og selge Rocco kokekar på QVC.


Bobby Flå: naturlig kulinariske Talent


Bobby Flay begynte karrieren kulinariske var 17, når han var ansatt på Joe Allen's restaurant i Manhattan. Allen var så imponert over Flay's cooking evner som han betalt for Flays kulinariske utdanning ved de kulinariske Institute for fransk. Etter å ha mottatt sin kulinariske skolen grad, ble Flay berømt for sin unike blanding av spansk og amerikanske kjøkken. Flå eier fire restauranter, inkludert Bolo i New York, og opptrer jevnlig på nettverket mat og tidlig Vis på CBS.


Emeril Lagasse: Kickin ' Cooking opp et hakk


Kjent for popularizing Cajun og Kreolske matlaging, hørte Emeril Lagasse først om matlaging fra sin mor som en ung gutt i Massachusetts. Han tok doktorgrad kulinariske skolen fra Johnson og Wales University, og jobbet som leder kokk på Commander's Palace i New Orleans, før du åpner sine egne restauranter der og i andre amerikanske byer. Han er også en berømte TV-personlighet, får sin start i 1993 på mat-nettverket. Ordet "bam" har blitt synonymt med hans navn.


Nigella Lawson: Skrive sin kulinariske karriere


I motsetning til de fleste kjendis kokker begynte Nigella Lawson sin kulinariske karriere som skribent mat. Hun har en språk-grad fra Lady Margaret Hall i Oxford, England og fikk en jobb som skriver en restaurant-kolonne for tilskuer. Hun nå skriver for flere store kulinariske publikasjoner, inkludert Gourmet og Bon Appetit, har publisert en rekke bestselgende kokebøker basert på hennes motto, "for å oppnå maksimal nytelse gjennom minimal innsats." I dag, vert hun for flere vellykkede TV matlaging som Nigella biter.


Jamie Oliver: Livslang (og naken) Chef


Jamie Oliver begynte sin kulinariske opplæring i alder åtte i hans foreldres populære pub i England. Han arbeidet med sin kulinariske utdanning i Westminster College for Catering gjennom alder seksten, og han fikk sin kjendis-pause når han dukket opp på en dokumentar om den britiske caféen han jobbet. TV-produsentene kalte ham i neste morgen, og han begynte stjernegalleri i enormt vellykket Naked Chef. Han har siden skrevet flere Naked Chef bøker, tatt sin live cooking show på veien, og åpnet en populære ikke-for-profit restaurant. Jamies dedikasjon til den offentlige tjenesten og til å gjøre kulinariske utdanning tilgjengelig har gitt ham mange fans.


Wolfgang Puck: Karismatiske kulinariske Talent


Opprinnelig fra Østerrike var Wolfgang Puck en av de første super kokkene å etablere et matlaging imperium. Hans interesse i å laging mat var første sparked av sin mor, hotel kokk. Pucken fikk sin kulinariske utdannelse som en lærling i de overordnede kjøkken av toppen franske restauranter i Europa. Hans karismatiske personlighet og matlaging talent førte til opptredener på fjernsyn, populære cookbooks og vill vellykkede virksomhet ventures. Spago, hans berømte Los Angeles-baserte restaurant, revolusjonerte California pizza med menyen for gourmet noen liker dressing.


Gordon Ramsay: skurk Chef eller Hero Helper?


Englands Gordon Ramsay har blitt en av de mest beryktede villains av kjendis chefdom, kjent for både hans utestående matlaging ferdigheter og slipende personlighet. Sin fotball-karriere var kuttet kort med en skade i alder av femten. Han begynte matlaging fire år senere, arbeider med beste kokker i London og Paris, før han ble leder kokk på Aubergine i 1993. Ramsay's infamy har spredt seg til USA i hans reality TV-show helvete kjøkken. Karrieren kulinariske fortsetter å blomstre med nye restauranger og en annen TV-serien der han gir på stedet kulinariske utdanning til sliter restauranteiere.


Rachael Ray: Mye mer enn 30 minutter med berømmelse


Kulinariske entreprenør Rachel Ray begynte matlaging på sin mors side som en pjokk. Hennes familie eid og arbeidet i restauranter i nordøstlige USA. Ray lært om gourmet mat arbeider på telleren candy og fersk mat avdelingen på Macy's. Hun åpnet en prestisjetunge gourmet matmarkedet i New York, men lot en kulinariske karrière i Adirondacks. Hun styrte restauranter og lærte henne "30-minutters måltider" matlaging klasser, som catapulted henne til berømmelse når hun ble omtalt på den lokale nyheten. Ray nå er forfatter av New York Times bestselgende kokebøker, utgir sin egen magazine, og regelmessig vises på TV.


Kilder:


"Rocco DiSpirito," About.com
BobbyFlay.com
"Julia Child," Chef2Chef
"Emeril Lagasse," Emerils.com
Hver dag med Rachel Ray
"Jamie Oliver," Food Network
"Rachel Ray," Food Network
"Rocco DiSpirito," Food Network
Jamies kjøkken
"Jeff Smith," Seattle Times
"Bobby Flå," Star kokker
"Julia Child," Star kokker
"Nigella Lawson," Style Network
"Kjendis kokker," Travel-Quest
"Kjendis kokker," USA Today
"Kjendis kokker," Wikipedia
"Bobby Flå," Wikipedia
"Emeril Lagasse," Wikipedia
"Gordon Ramsay," Wikipedia
"Nigella Lawson," Wikipedia
"Wolfgang Puck," Wikipedia
WolfgangPuck.com

No comments:

Post a Comment