Thursday, July 12, 2012

Kan ikke Cook vil ikke lage mat! -Lær 10 svært enkelt enkle trinn

Matlaging praktisk måltider


Du er trolig ute etter enkel, rask og billig måter å mate familien. Alle kjører i en annen millioner retninger disse dager, men forhåpentligvis disse forslagene vil gjøre det enklere for deg når det gjelder å forberede måltider.


1. Vurdere matlaging alle måltider for uke på en gang. Dette kan ta opp et par timer, men når du kommer hjem hver kveld, og vil ha et måltid som er klar til å spise i en svært kort tid vil du gjerne at du gjorde dette. Hvis du gjør en steke bruke den for en viktigste måltid og deretter noen av det for smørbrød, stir-fry og selv beef stroganoff. Hvis du lage mat flere pounds av hamburger og sette sammen en gryte vil også har du noen venstre for taco kjøtt og chili som kan bli satt i fryseren for senere i uken.


2. Klargjør alle frukt og grønnsaker så snart du kommer hjem fra butikken. Alt du trenger å gjøre når det er tid for et måltid er koker dem eller kaste dem inn i en salat eller noen suppe.


3. Se forskjellige matlaging på TV for å få noen gode ideer. Mange av disse utstillingene kan vise deg hvordan du gjør stor, sunne måltider på svært kort tid.


4. Har dine familiemedlemmer velger noen av deres familien måltider og sette disse oppskrifter i en fil for den måneden. Denne prosessen hjelper deg med å opprette en roterende oppskrift-fil. Ikke får problemer å gjøre samme måltider om og om igjen. På denne måten kan du Bla gjennom din månedlig arkiv, og det vil være en ny oppskrift du kan prøve.


5. Spør medlemmer av familien for å hjelpe deg. Dele opp matlaging småting med dine barn så snart de er gamle nok. Har alle tar svinger gjør et helt måltid. Planlegge disse måltider rundt frukt og grønnsaker som allerede har blitt forberedt til å hjelpe deg å spare enda mer tid.


6. Invitere venner og naboer å hjelpe med matlaging ansvaret. Forberede flere av samme retter og handel dem blant dine venner å ende opp med en uke med fin kveldsmåltider.


7. Ta litt tid å gå gjennom søndag papir og skar ut kuponger for dagligdagse elementer som du bruker på matbutikk. Du kan finne hele måltider som er friske eller frosne. Med en kupong du kan kutte ned på kostnadene betydelig, og disse måltider er flott å ha i tilbudet når du har lite tid og ting er hektisk.


8. Det er perfekt finne for å spise ute noen ganger. Holde øye for kuponger i din lokale avis for dine favorittrestauranter, og har familie medlemmer se for restauranter med spesialpriser for barn. Du kan også finne noen helse mat valg på noen av gatekjøkken.


9. Finne en bedrift som klargjør et kveldsmåltid for du kan være bekvem og lett. Du tenker kanskje de er dyre, men når du vurdere den tid vil du kunne lagre forbereder et måltid du kan bestemme det er verdt det. Du kan velge blant mange ulike valg og disse tjenester tilbyr ofte behov for spesielle dietter.


10. Ta flere av ideer som er nevnt og lage plan som fungerer best for deg og din familie.


Med svært lite planlegging kan du koker måltider som er raskt og enkelt uten å bruke timevis på kjøkkenet på daglig basis.

No comments:

Post a Comment