Saturday, July 21, 2012

Grilling hemmeligheter For perfekt grillet biff

Det er ikke noe som er ganske like en god, saftig biff tilberedt på en grill. Men mange mennesker ikke vet grilling hemmeligheter som de beste kuttene du bruker, hvilken størrelse de burde være, hvor lang tid å lage mat steker, og marinader du bruker.


Det er svært viktig å velge riktig kuttet kjøtt når grilling. Noen av de beste biffene for grilling er premium kutt som:


-Filet Mignon
Filet mignon er et stilig kutt tatt fra hjertet av oksekjøtt Indrefilet som har utestående smak samt tekstur.


-Toppen mørbrad
Toppen mørbrad er en saftig klipp som er tatt fra midten av mørbrad - Møre del- og et flott kutt for grilling.


-T-bein
Den t-bein er en Saftplante klippe som er en favoritt av biff fans. Det er både en stripe mørbrad (med Ben) og en anbudet filet mignon.


-New York stripen (noen ganger kalt Kansas City Strip)
New York stripen er en utmerket kutt for grilling, mange grilling eksperter referere til det som "ultimate" biff for matlaging ut.


-Porterhouse
Porterhouse er en stor biff som er faktisk en kombinasjon av to steker: New York stripen på én side og en anbudet filet på den andre.


-Rib øyet
En annen klassisk kutt, rib øyet har marbling hele kjøtt - noe som gjør det til en av juiciest kutt og veldig søt.


Tykkelsen på biff er svært viktig. Hver kutt må være mellom 1 tomme og 1 ½ inches tykke. Strip steker og toppen mørbrad bør være litt billigere enn filet mignon, t-bein, porterhouse og rib øyet.


Mange mennesker liker å marinate deres steker før matlaging. Du kan kjøpe marinader i matbutikk (A1 merkevare tilbyr flere forskjellige typer) eller lage din egen. Hvis du ikke er imot bruk av alkohol, gjør øl en utmerket marinade. Du kan kombinere 1 12-unse kan av øl, ½ kopp chili saus, ¼ opp av salat olje, 2 teaspoons av Soyasaus, 2 hansker av knust hvitløk og 1 teskje av Dijon sennep. La den småkoke i 30 minutter over en middels varme. Marinate din kjøtt i blandingen over natten i kjøleskapet å tenderize og tillate kjøtt å absorbere smaken. Du kan også penselen din kjøtt med marinade som du koker. En annen stor hjemmelaget marinade inkluderer 1 ½ kopp biff saus, 1 spiseskje av Soyasaus, 1/3 kopp italiensk salat dressing, 1/3 kopp honning og ½ TS av hvitløk pulver.


Mange foretrekker å bruke en gni på deres steker i stedet for å marinate dem. En gni er en kombinasjon av krydder og urter som er rubbed på kjøtt omtrent en time før grilling. Det gir en god smaken til kjøtt, men er raskere enn marinade som det ikke krever overnatter soaking. En utmerket oppskrift på en gni som vil gi din steker en røykfylt smaken er 1 spiseskje chili pulver, løk pulver, hvitløk pulver, spisskummen, sprakk sort pepper, hvit pepper og kosher salt pluss 2 teaspoons av oregano, 1 teskje av Koriander og ½ teskje av Cayennepepper. Hvis du bruker en gni, pass til gni blandingen i kuttet kjøtt, ikke bare klatte det langs toppen.


Det finnes andre alternativer for matlaging steker enn marinader og rubs. Mange ganger, filet mignons serveres innpakket i bacon (holdt av en skewer), eller du kan klippe ut din biff og kombinere det på en skewer med grønnsaker som peppers, squash og løk å gjøre en grillspyd.


Frakk grillen med non-stick kitchen spray før du begynner å holde din steker setter seg fast på grillen. Preheat grillen før du plasserer din steker på. Motstå fristelsen til å sette din steker på før grillen er riktig preheated. Riktig temperatur for grilling steker bør være rundt 550 grader Fahrenheit. Trimme et overflødig fett fra side av cut å hindre fakkel-ups og curling når grilling.


Du bør bare aktivere din steker når grillen å hindre tørke dem ut. Hvor lenge vil du koker din biff, avhenger av hvor godt du vil at det tilberedes. Du kan bruke en grilling gaffel med et digitalt termometer for å se hvor godt gjort din biff er. Hvis du ønsker din biff sjeldne, bør temperaturen ikke mer enn 150 grader når du er ferdig. Hvis du vil at middels, skal temperaturen ikke mer enn 160 grader når du er ferdig. Til slutt, hvis du vil at godt utført, bør du ha en temperatur på minst 170 grader.


Etter grilling din biff, kan du tillate den å satt i fem minutter før du serverer å la juice bosette. Tjene med bakt potet, salat eller andre side parabolen-god fornøyelse!

No comments:

Post a Comment