Friday, July 20, 2012

Press komfyr - fordeler av benytter en i kjøkkenet

Matlaging er en integrert del av hver husholdning. I sin tur er en trykkokere en svært viktig utensil som brukes for lager mat raskt. En trykkokere er som alle andre potten i kjøkkenet, bortsett fra at den har en mer utførlig lokket. Denne lokket tetter på kokeren helt, og når kokende prosessen starter i det, overtrykkes damp inne. Følgelig, det fører til en høyere matlaging temperatur og lagrer matlaging tid.


Dette fanget presset måles i pund av makt per kvadrat tommer (PSI).


Pakning eller gummi ringen er en svært viktig del av en trykkokere, som gjør det mulig presset til å bygge opp i potten. Den er montert på siden av lokket. Det er viktig at du holder pakningen for ren og fri fra alle matpartikler for å sikre en god segl.


Det er minst tre ventiler i de siste trykket komfyrer, av sikkerhetsmessige grunner. De tillater automatisk utgivelsen av press i tilfelle det bygger for høyt. Forskjellige ventiler brukes for forskjellige komfyrer.


Grunner til å bruke en trykkokere


Det er mange rimelige samt fordelaktig grunner for å bruke dette nyttig kjøkken-verktøyet. Noen av disse inkluderer:


Ernæringsmessige Boost: En trykkokere forbruker mindre tid og vann i matlaging mat. Den er i stand til å holde i mer vitaminer og mineraler enn med konvensjonell matlaging metoder.


Tidsbesparende: Matlagingen i en trykkokere er om lag 70 prosent raskere, som gjør det mulig å lage mat mat hastig. Du kan sette alle ingrediensene sammen og gjøre noe annet i tillegg i tiden du normalt vil ta å lage mat maten.


Energi effektive: Siden en trykkokere tar kortere tid, dermed mengden energi forbrukes også reduseres.


Kulere kjøkken: Så alle varme og press er innesperret i potten, kjøkkenet forblir kulere forhold til konvensjonelle komfyren toppen eller ovnen metoder.


Renere kjøkken: Siden alle til maten er tilberedt i dekket potten, det er ikke behov for rengjøring alle rotete sprut eller spatters du ville vanligvis nød å rydde opp etter matlagingen.


Tips for når du kjøper en trykkokere


Et godt utvalg av press komfyrer er tilgjengelig i markedet. Generelt varierer de fra fire til åtte liter. En seks-kvart-modellen er i stand til å utføre de fleste stillingene, men bør du velge en større modell Hvis for eksempel du har en stor familie.


Press komfyrer består av aluminium eller rustfritt stål. Rustfritt stål er foretrukket over aluminium, som det er av høy kvalitet, og resulterer i bedre matlaging. Det er også mindre fare for mat stikker til bunnen. Tyngre rustfritt stål modellene er best for deres evne til å brun eller sauté mat før matlaging det under press. Dette betyr at det er ikke nødvendig å skifte maten i kokeren fra en annen utensil.


Press komfyrer har virkelig gjort matlaging mer lett og bekvem. Bare husk det anbefales alltid å gå gjennom bruker manuell og sikkerhetsforhåndsregler først før du bruker din trykkokere for første gang.

No comments:

Post a Comment