Tuesday, July 24, 2012

Slik fjerner hummer fra skallet

Hummer er en en all-time favoritt sjømat med de fleste mennesker, og mange retter ved hjelp av lobsters krever at kjødet fjernes fra skallet. Her er noen praktiske tips når du forbereder en hummer parabolen hjemme.


En foreløpig måte å forberede en hummer, som bør være i live, er å forstå den fast ved baksiden, styrte den raskt, hodet først inn i en kjele med kokende vann, raskt og deretter dykker resten av kroppen. Pass på at du har en tilstrekkelig mengde vann for å dekke Hummer helt. Koke raskt i 5 minutter; deretter lavere flammen eller fjerne til en kjøligere del av komfyren og lage mat sakte for 1/2 time. Fjerne fra vannet, og la avkjøles.


Etter å være forberedt på denne måten, en hummer kan serveres kald eller det kanskje brukt i utarbeidelsen av ulike gjort retter. Hvis den skal brukes uten videre forberedelser, er det ofte servert fra skallet, som er vanligvis delt åpen. Majones eller noen andre saus serveres vanligvis med hummer. Kjøttet er fjernet fra skallet med en liten gaffel som det er spist.


Hvis du vil fjerne hummer fra skallet, første trekke av to store klør og fire par små klør og bryte halen fra kroppen. Deretter bruke saks, klippe ut et enkelt slit hele lengden av skall-dekker den under delen av halen og fjern kjøttet på innsiden halen i hele, stort stykke. Intestinal område, som kan observeres lett, vil bli funnet innebygd i dette stykket og kjører hele lengden. Slash kjødet, og fjerne den. Neste fjerne kjøttet av kroppen fra skallet, beholder bare den delen som synes å være fibrøst, som kjøttet av halen. Magen, bør ikke fjernes fra skallet. Imidlertid burde bekymre være tatt å få alt kjød rundt bein i den bony delen av hummer. Coral stoffet, det vil si roe av hummer, bør også fjernes som det kan bli brukt for garnityr.


Kjøtt er fjernet fra skallet og fortsette å ta ut klør kjøtt. Break open store klør, ved hjelp av en mutter cracker eller en liten hammer for dette formålet, og fjerne kjødet de inneholder. Hvis det er liten klør som skal brukes for garnityr, slik det ofte gjøres, fjerne kjødet uten å bryte dem. Ellers bryte dem som i tilfelle av de store.


Nora-Maskuri

No comments:

Post a Comment