Sunday, July 22, 2012

Bruke som Student, spise som kongelige

Du flytter hjemmefra, kanskje for første gang. Penger er stramt og magen er tom, og dine foreldre ikke selv rundt å lage mat du middag. Her er noen tips om hvordan å spise en diett som er sunn både for kroppen din og din lommebok.


1. Spise hjemme.


Kan det være tid for eksamen, du kan være stresset og du kan ikke tenke at du har tid til å gjøre middag. Imidlertid kan spise ute (spesielt hvis du ta en matbit på campus) være svært dyrt. Så, spør moren din, faren din, din tante, din bror eller din venn for å lære deg hvordan å lage mat. Lære å lage mat vil gjøre det mye enklere for deg å spare penger og imponere folk når du bringe dem tilbake til riktig sted for en dato.


2. Vær forberedt.


Som enhver god speidergutt eller jenta speide skal du trenger å gjøre en liten bit av planlegging. Dette betyr fryse én eller to gode måltider (chili, lasagna, supper og pasta saus alle fryse virkelig lett) slik at du vil være i stand til å ha en rask måltid når du er i et rush.


Noen synes det enkleste å gjøre et stort måltid hver uke og deretter å spise leftovers for resten av uken. Hvis dette fungerer for deg, gå for det! Du kan også være forberedt ved å dele matlaging ansvar med roommates eller venner, slik at du ikke tar for mye tid av din studere.


Planlegging fremover betyr også pakking en lunsj for å ta med deg til campus. Det kan være enklere for deg å gjøre lunsj natten før, eller det kan være enklere for deg å gjøre lunsj i morgen når du går til skolen.


3. Bruk din fryser.


Skal du vil bruke fryseboks, ikke bare for måltider som du planlegger for disse tett times. Hvis du kjøper noen mat (spesielt kjøtt) i bulk, vil du spare en masse penger. Så kjøpe den store pakken av kylling anbud, og deretter fryse den. Det er ikke til å være ødelagt, og det koster mye mindre i det lange løp.


4. Ikke glem din drikke!


Når noen mennesker budsjettere for dagligvarer og mat, glemmer de hvor mye penger de bruker hver uke på kaffe, juice eller gå ut. Med kaffe og juice, kan du lagre massevis av penger ved å gjøre din kaffe eller te og ta det med deg. Du vil også være sparer miljøet fordi du vil ha en miljøvennlig gjenbrukbare krus. Investere i en god krus som ikke spill og som vil holde din drikke varm. Du vil være glad du gjorde i vinter.


Som med mat er det beste stedet å ha et par drinker hjemme. Det er mye billigere å ha et par drinker hjemme før du går til pub enn å drikke mye der. Så må du vurdere å ha dine venner for et par happy hour drinker før du går for en kveld på byen. Og når du går for en kveld, bare ta kontanter med deg. Når denne kontanter kjører, du vil ikke lenger være å kjøpe drinker.


5. Spis i sesongen.


Selv om du kanskje tror at jordbær i desember, du sannsynligvis ikke. Frukt og grønnsaker når de er ute av sesongen er mye dyrere enn de burde. Ikke bare vil de være dyrt, frukt og grønnsaker utenom sesongen ikke smaker så fin fordi de har vært importerte tusenvis av miles. Prøv å spise frukt og grønnsaker som er som dyrkes lokalt. Om vinteren, kan dette ikke være mulig. I så fall bruke din skjønn for å plukke mat som er sunn. Noen ganger kan et godt salg gjøre underverk. Og husk: bananer er nesten alltid den billigste frukten på sokkelen. Og kalium i dem vil gjøre underverk mens du studerer!


6. Se hvor du handler.


Ikke får på dagligvarer på hjørnet store. Stopping by convenience stores, enda en gang i uken, kan være en belastning på din lommebok. Gå til en butikk å lager. Du kan også finne det billigere å besøke noen butikker: et marked, en deli og et bakeri. Men Sjekk prisene på hvert sted å se som er best. Du kan planlegge kjøreruten shopping deretter.


7. Krydre det opp.


Krydder er den beste måten å legge smak til enhver parabolen. Hvis du kjøper den billigste kan av tomatsaus, kan du enkelt gjøre det til en gourmet-saus ved å legge til et utvalg av krydder. Prøve å ha det med rød pepper flak en dag og oregano, basilikum og mahogni neste. Husk å kjøpe krydder i bulk gang også, som vil spare deg enda mer penger.


Å spise healthily og spise billig trenger ikke å være gjensidig ekskluderende konsepter. Som student må du lagre så mye penger som du kan, og å være smart om mat du kjøper kan hjelpe med budsjettet.

No comments:

Post a Comment