Thursday, July 5, 2012

Matlaging 101

Matlaging seg selv er en kunst ikke er lett. For å trylle virkelig kjempegode måltider, må én stor dyktighet, disiplin og selvfølgelig, lidenskap for å tilfredsstille folks smak. De fleste kjendiser har høyere standarder av mat smaker i forhold til vanlige folk for deres enorme rikdom og tilkoblinger tillate dem å smake de mest delectable rettene i planet. Derav, det tar mye mer enn vanlig matlaging å gjøre disse kjendiser burp og smil. Hva tar det for å oppnå kulinariske himmelen i standarder av kjente mennesker? Her er noen tips og secrets av behandling og håndtering av grunnleggende mat for deg å gå.


Generelt må vite


Før du starter matlaging, kan du velge oppskrifter som ikke er for komplisert. For vanskelig oppskrift trinnene kan være overveldende. Være klar over hvor mye ressurser kan du verver og hvor mye tid du kan investere i matlaging.


Ved å samle alle ingrediensene på ett sted før du koker for å unngå stresse over tapt ingredienser i midten av matlaging. Ordne også kasseroller og andre ting som du kommer til å trenge for en mer organisert matlaging.


Aldri noensinne sette tilberedt eller klar å tjene mat på platene, skjærebrett eller andre overflater der du har plassert ømt punkt kjøtt, fisk, fjærfe, eller andre foul smelling mat. Vask disse overflater først med varm, soapy vann for å fjerne alle uønskede lukt.


Eksperimentere med forskjellige farger og teksturer i måltider og hente ut den kreative siden. Du kan også lære varianter av én bestemt parabolen. Du kan prøve oppskrifter fra andre kulturer og gjør den til din egen. Eller du kan helt oppfinne en rett ut av det blå. Alt du trenger er fantasi og god smak knopper og du er sikker på å trylle lekre retter med din egen vri.


Grunnleggende Secrets Avdekket


Sjokoladekake. Legge til en teskje av eddik din kake miks for en mer lekker sjokoladekake.


Grating OST. For enklere shredding, sette OST først i fryseren for tretti minutter.


Glasur. Legge til en klype brus bicarbonate din glasur å beholde den glasur fuktighet og hindre cracking.


Pannekaker. Legge til en liten sukker din batter pannekaker og vafler å gjøre dem brun raskere.


Kakediagram kringle. Hvis du vil opprette flakier kringle, erstatter du en teskje av eddik for en teskje av kaldt vann i oppskriften.


Spaghetti-saus. Legge til en klype brus bicarbonate spaghetti saus å fjerne enhver acid smak fra tomatene.


Anbudet kjøtt. Å sette en til to spiseskjeer eddik på din kjøtt hjelper i tenderizing kjøtt mens du matlaging.


Vanilje. Du kan gjøre dine egne vanilje konsentrat ved å plassere to delt og hakkede vanilje pods i en liter av vodka eller bourbon. Husk å riste flasken en gang om dagen, og la det området for rundt to til tre måneder til blandingen endres til din ønsket farge.


Ikke vær redd for å mislykkes de første gangene. Matlaging er en kunst, og all kunst tar alltid en prosess, og selvfølgelig vilje. Så lenge du har lyst, kan du piske vei til kulinariske himmelen og imponere noen med villig til smak knopper.

No comments:

Post a Comment