Friday, July 13, 2012

10 Cooking Tips For Smart kokker

Nedenfor er noen retningslinjer for smart kokker:


-Hold på side mat elementer du bruker ofte. Gruppere lignende elementer på hyller. Dette gir raskere utvalg, og du kan se med et blikk når det er tid for å kjøpe erstatninger.


-Organisere kjøleskap, slik at det er en bestemt plass for leftovers. Deretter kan du enkelt se hva er på side, og hva som skal være brukt omgående - dermed kutte maten avfall.


-Mentalt Kontroller menyen planene for dagen. Pass på at du ikke har for mange oppgaver i siste øyeblikk. Deretter tenke gjennom tidsplanen forberedelse, planlegger å dovetail aktiviteter når det er mulig.


-Lær å lese oppskrifter nøye før du begynner. Har du alle ingrediensene? Er det noe du bør gjøre først - smelte sjokolade, banket egg, gjøre kringle?


-Slå på ovn, om nødvendig, når du starter forberedelsene, så det vil nå riktig temperatur ved tid maten er klar til å bli bakt.


-Montere ingredienser og kasseroller før du starter oppskrift - du sparer tid og krefter!


-Hvis mer enn ett menypunkt etterlyser hakkede mat, kan du gjøre alle dine chopping samtidig. Remember, too, hakkede løk og grønn pepper fryse godt for bruk senere.


-Bruk kjøkken kniver for å snip persille, gressløk, datoer, etc. Det er raskere enn en kniv.


-I planlegging menyen, husker smaken, temperatur, og tekstur kontraster holde måltider blir ensformig. For eksempel serverer en skarp kaldt salat med varmt suppe.


-Meats og fjærfe, kan foreta en mer elegant presentasjon på fatet, når de er hele, men det er mye mer praktisk å tjene dem skiver.


-Serverer varm mat varm og kald mat kaldt!


-A smart cook planer en overraskelse i hvert måltid - noen litt ekstra, som en spesiell muffin, en uvanlig velsmak, en velsmakende TRIMME, en favoritt dessert servert i en ny måte.


-Rydde opp fortløpende. Vask kasseroller som du er ferdig med å bruke dem. Sug sta pans. Ta vare på leftovers umiddelbart.

No comments:

Post a Comment