Da førstegangs eksperimentering, lett gjør det! Bruk bare nok urt til å høyne naturlig mat smaker. En sterkt erfarne parabol per måltid er vanligvis en god tommelfingerregel. Følgende er en liste over guider for din hverdags matlaging behov:
-Starte med 1/4 tsp tørket urter til fire porsjoner, en halvkilo kjøtt, fjærfekjøtt eller fisk, eller til 2 kopper saus eller grønnsaker.
-Hvis erstatte friske urter for tørket, bruk 3 - 4 ganger så mye friske urter.
-Måle tørket urter; knuse dem i håndflaten din før du legger til - dette bidrar til å skynde seg smaken utgivelsen.
-Legg urter samtidig som salt og pepper meats, grønnsaker og sauser.
-I lang-matlaging matvarer, for eksempel strøk, kan du legge til urter under siste halvtime av matlaging.
-Legg til urter til juice eller kalde sauces forhånd - la stå over natten hvis mulig.
-Mange urter er kompatible, så ikke nøl med å bruke flere urter sammen.
-En rik krydret ingefær kake som vil vare i uker i en kake eske, hvis du er i stand til å motstå den for så lang tid.
-Prøve noen av disse ideene for urter, og eksperimenter på egen hånd og smak på deilig forskjellen som urter gjør.
-Basil er en naturlig for tomat og potato retter. Vil du prøve 1/4 tsp for hver kopp tomat juice for en rask forrett.
-Når du foretar potetsalat, koke poteter med et bay-blad og noen løk.
-Stenke Karve frø over coleslaw.
-Legge til en dash av chili pulver korn.
-Gressløk er stor i hytte og krem oster, og også i eggerøre.
-Legge til karri deviled egg.
-Oregano gir tegn til meat loaf, lapskaus, chili og tomat blandinger.
-Gnist sjømat og kylling retter med estragon. Gir også tang til tartar saus.
-Timian er populært for supper og chowders.
-Sage er best likt med svinekjøtt og i stuffings for Tyrkia og kylling.
No comments:
Post a Comment