Saturday, July 7, 2012

En gammel venn - Betty Crocker

Betty Crocker er et ikon som mange av oss har vokst opp med gjennom årene. Betty Crocker er synonymt med cookbooks og kake mikser. Jeg kan fremdeles huske å se bilde av gode gamle Betty på boksen i disse deilig kake-mikser.


Navnet Betty Crocker har historisk betydning også. Navnet "Betty Crocker" ble utviklet til å markedsføre produkter til homemakers, og opprettet fra kombinerer etternavnet til en pensjonert selskapet executive, William Crocker, og et hyggelige, komfortable kvinnelige navn, Betty. Jeg kan forsikre deg at navnet ikke var låne fra på Flintstones. General Mills ble inundated med forespørsler om oppskrifter og bakervarer forslag i henhold til en Internett-kilde, og for å gjøre det mer personlig svarene, selskapet svarte med bokstaver som bruker signaturen av en sekretær som vant en konkurranse for office. Som virkelig fikk Betty Crocker blir levende og kvinner over hele Amerika plutselig føltes som om en beslektet ånd. Dette var i 1921, og denne samme signatur er fortsatt i bruk i dag. Det er nesten noe trøstende om det, men jeg ikke er helt sikker på hvorfor jeg mener at måten.


Den første Betty Crocker School of the Air, landets første matlaging Vis debut over land gjennom radioen i 1924. Det varte en forbløffende 24 år. I 1936 kunstner kombinert funksjonene i kvinner som arbeidet i selskapets Hjem avdeling i et offisielle "Betty Crocker", men sannheten er at Berits bildet er endret for å opprettholde et moderne utseende.


Nå er vi alle klare på det faktum at Betty Crocker var aldri en ekte person (ble hun stemt fram mest populære kvinnen i landet andre til Eleanor Roosevelt!) la oss gå videre til alle disse flotte Betty Crocker oppskrifter og produkter.


Den aller første Betty Crocker cookbook ble gjort tilgjengelig for den amerikanske befolkningen i 1950. Det ble kalt "Betty Crocker bilde Cook Book". For nostalgis skyld har det utgitt på nytt i all sin opprinnelige prakt, og du kan få det på nettet på www.amazon.com, eller du kan ta den på din favoritt bokhandel. Cook boken er resplendent med svart-hvitt- og fargebilder.


Den virkelig dekker hele spekteret inkludert alt fra de mest basic av oppskrifter til de virkelig involvert, med slike nyttige tips om innstillinger for utvalg, presentasjoner og tabell. De har faktisk foreslått at mat, for å ta en velfortjent pause, bør ligge på gulvet for en rask fem minutters lur. Hva synes du, er du klar for det? De fleste av oss vil sannsynligvis velge sofaen eller recliner over vårt kjøkken-gulvet. Det er virkelig morsomt hvor tidene har forandret seg.


Betty Crocker-produkter kan finnes i omtrent alle kjøkken i Amerika. Det er virkelig en all-American produkt. Kake og kake blander er virkelig deilig, og blir enklere og mer praktisk å piske opp. Vår livsstil har blitt så hektisk at ikke mange som har tid til å tilbringe i kjøkkenet bakervarer. Det er virkelig flott å kunne håndverket en boks av Betty Crocker og opprette en fantastisk frisk og deilig dessert innenfor en kort tidsperiode. Det er min form for matlaging – ingen oppstyr, no muss! Betty Crocker vil være der for våre barn, akkurat som hun var for oss, våre foreldre og deres foreldre, i vår pantries og vår skap. Betty Crocker er et amerikansk ikon!

No comments:

Post a Comment