Friday, June 8, 2012

Barbacoa Tips: Det Dos og Donts

Føler du syk og lei av å spise brent svinekjøtt grilling? Brent kjøtt er ikke faktisk bra for kroppen. Barbacoa ikke betyr at kjøtt brent og spise den. Det er ment for å være en meget deilig mat som alle må nyte. For å nyte grilling, må det være forberedt på en skikkelig måte. Sannheten er at matlaging grilling ikke er så lett som mange tror det er.


Du må følge serie trinn og praksis gjør hver barbacoa saftig og velsmakende.
DOS:


Klippe ut overskytende fettet av kjøtt før du starter grilling det. Dette trinnet vil være meget sunn.


Marinate kjøtt for grillmat ved hjelp av din favoritt marinade. Bruk av barbacoa gni før du plasserer dem i kjøleskapet er en annen måte for å gjøre barbacoa absorbere ekstra smaken.


Pass på at du bruker riktig temperatur


Vente på å nå riktig hotness slik at du ikke har en hard tid grilling og kjøtt ville være kokte godt kull. Det vil også la deg ha smaken du ønsker, og ikke bare svart farge på grunn av over grilling.


Gjøre det gitter ved å ta tid. Alltid huske at tidsintervallet som kommer an på hvor store eller små sektorene er. Rask matlaging, gjelder ikke beste i barbecuing. Ideen om å bruke mye brann å lage mat barbacoa fort er verken en god en.


Har frihet til å eksperimentere og prøve matlaging stiler ut.



Don'ts


Ikke slå det opp og ned hver gang du skal. Dette vil bare gjøre grilling tid av lengre varighet.


Ikke bruk drivstoff for kull. Dette er et no-no. I stedet for å smake saftig grillmat, kan du bare spise en drivstoff-flavored grillfest Hvis du gjør det tilfellet. Det er bedre å bruke ikke-giftig firelighters.


Ikke sjekk ut din grillmat som 5 ganger i et minutt. Dette vil bare forsinke prosessen.


Matlaging Grill er ikke alt om hvor mye varme, aktivitet og så videre... Det må være et godt gjort prosessen. Det er ikke egentlig en ferdighet å mestre. Det må bare tålmodighet. Tjene best.

No comments:

Post a Comment