Sunday, June 17, 2012

Oppskrift på mikrobølgeovn Meat Loaf

Mange mennesker nøl med å lage mat kjøtt i mikrobølgeovn. Men hvis det gjøres riktig arbeider den fin. Det er hyggelig om sommeren, så du trenger ikke å aktivere din varm ovn. Jeg anbefaler at du bruker en silikon brød skjemaet for å gjøre den Meat Loaf i mikrobølgeovn. Du kan kjøpe en silikon brød pan i spesialleketøy mat butikker. Du kan også finne en på et varehus som Mervyns. Silikon er en fin måte å gå fordi de er svært enkelt å rengjøre. Alt du trenger å gjøre er å slå dem innsiden ut å få alle rester som lagrer seg i hjørnene på brød-pan. En annen ting jeg liker om silikon pans er du kan kaste dem opp for enkel oppbevaring. Herav, de fungerer fint hvis du har begrenset plass på kabinett. Hvis du ikke finner en silikon brød pan, eller ganske enkelt ikke vil kjøpe en, kan du prøve et glass brød pan. Min eneste klage med glass brød pans er at de har en tendens til å tørke den Meat Loaf litt.


Ingredienser


1 lb mager bakken biff
1/2 kopp barbecue-saus
1/4 kopp hakkede løk
3/4 kopp italienske erfarne Brød crumbs
1 egg
Salt og pepper smak


Kombinere bakken biff, 1/4 kopp barbecue-saus, løk, brød crumbs, egg, salt og pepper i en stor bolle. Hisse til godt blandet. Trykk blanding i pan microwaveable brød. Spre gjenværende grilling saus over blanding.


Mikrobølgeovn på høy 5 minutter; rotere 1/4 sving. Mikrobølgeovn en ekstra 5 minutter; rotere en annen 1/4-sving. Hvis det er nødvendig, kan du gjenta til center er gjort.


Selvfølgelig, Meat Loaf er bare en del av ditt måltid, men det er det viktigste elementet. Du kan også bruke mikrobølgeovn for matlaging poteter og dampende grønnsaker. Bruke ferdiglagde ruller slik at du slipper å slå din ovnen til lag kjeks. Dette er bare et par av forslag til hva du kan gjøre til avrunder måltidet når din Meat Loaf er tilberedt.

No comments:

Post a Comment