Wednesday, June 13, 2012

Bærbar Grill - hva er de beste alternativene

Hvis du elsker picnics på land-side, er en bærbar grill et must. Gratis bbqs i parker kan ikke bare gjøre samme jobben. Men det er ikke lett å velge rett bærbare bbq. Finn ut hvilke funksjoner skal se etter, for å få en grill som du ville virkelig nyte.


Å kjøpe en god bærbar grill er vanskelig, fordi mange av dem skuffe kunder med sine dårlig ytelse. Siden en bærbar grill bør være lett er de vanligvis små, noe som betyr at de ofte kokk maten ujevnt eller selv å brenne den. Rengjøring er også et problem - enkelte modeller er svært vanskelig å rengjøre, og noen er så mye problemer med at deres eiere ikke bruker dem mer enn én gang.


Det er imidlertid flere modeller av bærbare gass bbqs på markedet som er godt utformet og har ikke disse problemene. Vi liste her, noen top-of-the-line modeller som vil få deg en utmerket biff uten vanskeligheter.


Weber q gass Grill


Når du tenker "grill", er Weber vanligvis den neste tingen som kommer til hjernen. Og for en god grunn - Weber gjør Grillene av utmerket kvalitet som kan alltid kokken du en eksepsjonell måltid. Weber q grill er stor for en bærbar - den har 280 tommer av grilling området. Du kan ta den med deg på picnics, og det er også egnet for små backyards. Som større Weber-modeller gir det åpne gass grilling - ekte grilling, med andre ord. Dens lokket og kroppen er cast-aluminium, og den har en enkel å bruke knapp antennelse. Du kan bruke en standard 14,1 unse propan tank med denne grillen.


Den eneste ulempen av Weber Q bærbare bbq er prisen - det er vanligvis ca $200, som er ganske høy for en bærbar grill. Men hvis prisen ikke er den viktigste saken, deretter Weber-Q er en av de beste små Grillene du kan få.


Grill-4-All bærbar Grill


Denne grillen er mindre, men det har noen svært imponerende funksjoner. Den veier 15 pounds og gir deg 190 kvadrat inches of cooking plass. Laget av rustfritt stål, er det svært enkelt å rengjøre og vil vare i mange år. Det har også varmer opp raskt og jevnt. Du kan bruke alle drivstoff du liker for denne grillen, fordi det er en konvertible til gass, elektrisitet eller kull. Når den ikke er i bruk, kan du sette alle deler inne, så det er kompakt og enkel å bære rundt.


I tillegg kan du få en Dreibar båt montering med denne grillen, 32 tommers ben å stå det på, og en liten kebab rotisserie systemet.


Weber Smokey Joe Gold


Denne bærbar kull grill er en mindre versjon av Weber Kettle Grill. Den har en enameled av Porselen bollen og lokket og vil vare lenge. Det gir deg nok plass å grille seks burgere på en gang. Denne enheten har også et lokk, slik at du kan bære den lett eller låse lokket på grillen som en vind skjold. Og beste er prisen - i motsetning til dyre sofistikerte gass bærbar bbqs, denne grillen går vanligvis for under 50 dollar.

No comments:

Post a Comment