Wednesday, June 27, 2012

Hva du kan tjene som Main-kurs For din middagsselskap

Velge det beste måltidet å tjene som hovedretten for et middagsselskap er ofte et dilemma. Verter og hostesses vil forsikre deg om at de ikke tjener matvarer som gjestene kan har en allergisk reaksjon og når håndtere ulike kulturer, de ønsker å sikre at maten ikke er støtende. For eksempel, ville du ikke tjene svinekjøtt på et måltid der noen av gjestene praktisert den muslimske religionen. Du ville ikke tjene roastbiff eller kylling Hvis du vet at noen av gjestene er for vegetarianere.


Fisk er en rett som alltid går godt hos middagsselskaper. Prøv en fisk parabolen som ikke er vanlig, for eksempel kveite. Middagsselskap som tjent meg beste compliments var en der jeg tjenestegjorde en oppskrift kalt irritabel kveite Skillet. Sammen med å være lett å forberede seg, er det ganske velsmakende. Det finnes mange varianter av denne oppskriften, men den som min familie og gjester foretrekker er som følger. Du vil måtte øke oppskriften på det nødvendige antallet gjester. Dette er basert på et middagsselskap for 10 personer.


Ingredienser


1 1/2 tsp. Timian
2 1/2 lb kveite (slik at 1/2 lb per porsjon)
1 1/2 tbsp olivenolje
1 løk hakkede i små biter
1 fedd hvitløk, hakket
1 1/2 tbsp ømfintlig
1 kan stuet tomater
1/2 kopp grønn løk


Stenke timian på begge sider av hver kveite filèt og lage mat over middels varme i varm olje. Teste fisken å se hvis det flak enkelt med en gaffel. Dette vil fortelle deg at det er stekt. Fjerne fisk til en oppvarming plate.


Bruker samme skillet, lage mat hvitløk og løk før de er anbudet. Røres ømfintlig i stuet tomater og deretter hell blandingen i skillet. Lage mat før tykkere. Gå tilbake til fisken til skillet, og la den varme gjennom med saus.

No comments:

Post a Comment