Saturday, June 9, 2012

Trinn på hvordan Å Cook kylling Grill

En av de all-time favorittene i familien er kylling grill. I hvert hjem telle parter som involverer en viktigste måltid i denne type mat. Det er vanlig, men aldri er ute av smak. De fleste mennesker tror at det er lett å forberede seg. Videre, det koster ikke mange ingredienser. Alt du trenger å gjøre er har rett grill, temperatur og høyre kjøtt.


Det er grunnleggende trinn for å følge i matlaging kylling Grill-med disse trinnene; du vil kunne tjene best-tasting grilling for familie og venner.


1. Kutt kyllingen i mindre deler, som lår, bryst og lignende. Vask dem godt, og klipp av overflødig fett eller hud. Alltid vurdere renslighet i tilberede mat. Det må ikke bli ofret i alle fall. Overskytende hud vil bare gi mer fett, så bedre kvitte seg med den.


2. Kontroller at du kutte kyllingen i selv deler av en skarp kniv. Dette vil gjøre disse delene jevnt tilberedes. Det ville være svært smakfulle også.


3. Marinate disse kutte deler over natten. Du kan bruke marinade av ditt valg. Plasser kyllingen marinert i en beholder som ikke tillater for å lekke eller tillater ikke utenfor elementer for å angi. ZIP-Lås Posene er prisverdig. Deretter, sette den i kjøleskapet.


4. Et annet alternativ er å gni barbacoa spice gni å kylling deler så sted dem i kjøleskapet også over natten slik at smaker best kan absorberes.


5. Etter marinating, ta ut delene av kylling og plassere dem på en cookie styret eller andre flat beholdere. Etter det, skvette noen barbacoa gni av kylling deler du har satt i beholderen.


6. Angi røyker mellom 225 til 250 grader og sette kyllingen i metallflater på grillen eller røyker. I tilfeller der du må bruke grillen over kull, må du kontrollere at du plasserer kull på den ene siden av grillen forlater den andre siden for kyllingen.


7. Du har å lage mat kyllingen for 4 til 6 timer ved temperaturer som er nevnt over.


8. Starte grilling med hud side ned. Som ¾ matlaging tid er ferdig, kan du slå kylling å få gjort med hud side.


9. For å gjøre dem mer velsmakende, pensel på dem en blanding av apple juice eller ananas juice og grilling saus mens grilling.


Før du serverer grilling, kunne du penselen på dem din favoritt barbecue-saus. Hvis du vil at den sweeter eller varmere, kan du eksperimentere på saus som du skal bruke. Du kan fritt sette smak du ønsker. Bare se til at du varme saus.


Denne fremgangsmåten kan virke lett, men de kan variere smaken av din kylling Grill i henhold til hvordan du gjør dem. Kylling barbacoa vil fortsatt være en favoritt for mange. Gjøre den beste for deg, ditt hjem og hvor som helst du vil.

No comments:

Post a Comment