Thursday, June 28, 2012

Lage mat klokt å unngå Diabetes!

Det er en sterk sammenheng mellom fedme og utbruddet av type 2 diabetes med dens tilknyttede insulin resistens. Det skal påpekes at i USA andelen av befolkningen under 40 klinisk kan defineres som obese nå overstiger 25%. Mange barn er obese, og er å utvikle type 2 diabetes på en skremmende hastighet for epidemien. Den dramatiske økningen i fedme i USA har ført til en like alarmerende økning i andel av befolkningen som lider av metabolske syndrom. Metabolske syndrom er en klynging av atherosclerotic hjerte-og karsykdommer risikofaktorer, en som involverer insulin resistens karakteristisk i type 2 diabetes. Det skal påpekes at fedme alene ikke alltid føre til insulin resistens som noen enkeltpersoner som er obese ikke oppleve insulin resistens og noen personer som manifestere insulin resistens er derimot ikke obese.


Er diabetes alvorlig?


ja. Diabetes er en livslang betingelse. Høy blod glukose nivå over en lang periode kan føre til blindhet, hjertesykdommer, nyre problemer, amputations, nerveskader og erectile dysfunction. God diabetes bekymre og ledelse kan forsinke eller hindre at utbruddet av disse komplikasjoner.


Den gode nyheten


Du kan leve et lenge og sunt liv ved å holde ditt blod glukose nivå i din målområdet. Du kan gjøre dette ved å:


1. Å spise sunne måltider
2. Være aktiv regelmessig
3. Å ta medikamenter for diabetes, inkludert insulin


Ting du bør vite om insulin
Når insulin ble først oppdaget og gjøres tilgjengelig for personer med diabetes, var det bare en type kort-fungerende insulin. Dette kreves flere injeksjoner per dag. Ettersom tiden gikk, ble det utviklet nye insulins som varte lenger, som krever færre injeksjoner, men som krever strenge oppmerksomhet til tidspunktet for måltider.


Dette gir mer fleksibilitet i antall og tidsberegningen av injeksjoner, noe som gjør det enklere å vedlikeholde mål blod glukose nivå, basert på din livsstil. En til fire injeksjoner en dag kan bli foreslått til deg for optimal kontroll av blod-glukose.


Er det noen forholdsregler før du endrer for insulin?


Før en flytter til insulin er det verdt å undersøke alle alternativet med hensyn til kombinasjon terapi. Diett bør være optimalisert og diskutert nytte av øvelsen. Det er viktig å være oppmerksom på muligheten av vektøkning og behovet for å opprettholde vekten 'nøytral' spesielt hvis allerede obese.

No comments:

Post a Comment