Sunday, June 24, 2012

Kokken din favoritt Chicken oppskrift retter fra berømte restauranter hjemme i din egen kjøkken

Dagens tema er: Kyllingoppskrifter.


Skewer grillet kylling


Dekkevne: 6 porsjoner
2 lb kyllingbryst
1 t hvitløk, knust
1/4 t tumeric
1 t fisk saus
1 t sitron juice
1 t lemongrass, bakken
1/2 t paprika
1/2 t salt
1 t lys Soyasaus
1 T olje


Ta bryster og bein, hud og kutt i 1/4-tommers tykke bite size chunks. Kombinere kylling med gjenstående ingrediensene i en bolle, bland, dekke og kjøle for 3-4 timer. Suge bambus skewers i vann 3-4 timer og starte kull brann i grill. Thread kyllingen bort på skewers og BBQ 3 min, sving og 3 min. Tjene.


Amys grillet kyllingbryst


Dekkevne: 4 porsjoner
4 kyllingbryst halvdeler
1 uten hud
2 t dijon sennep
3 1/2 T hvit rødvin eddik
2 t hvitløk--, hakket kjtt
2 t honning
1 1/3 T fersk Timian, eller 2 ts
1--hakket, tørket
1/3 t grov salt
1 1/3 ds red pepper flak
1 T olivenolje
4 sprigs fersk Timian


Plasser kyllingbryst innenfor en brettet stykke plast brytes; sligtly flat øverste del av hver bryst med den brede siden av en chef's kniv å fremme selv grilling. Sett bryster i en grunne glass eller keramiske fat. Sted sennep, eddik, hvitløk, honning, timian, salt og pepper flak i en liten bolle; rør med gaffel til å kombinere. Legge til olje litt om gangen og whisk å kombinere marinade. Hell marinade over brystene. Dekke med plast brytes og marinate i kjøleskap, snu én eller to ganger i marinade, for minst 2 timer, eller opptil 4 timer. Fjerne brystene fra marinade, skraping biter clinging til kylling tilbake til grunne parabolen. Overføre alle marinade til liten kjele og bring til en byll; reservere. Lett fett stativ om grillen med ingredienser:. Preheat grillen. Plasser brystene på grillen. Cook dekket med lokk, oppsamling-ofte med marinade, til anbudet, ca 5-6 minutter på hver side.


Asiatiske Hot-Que Grill saus For kylling


Dekkevne: 1 porsjoner
1. stephen ceideburg
2 T brunt sukker
2 T rød rødvin eddik
1 c ketchup
1/2 til 1 teskje kinesisk hot
-sennep
1 lg hvitløksfedd, hakket
1 T Soyasaus
1 til 3 teskjeer asiatiske chile
-Lim med hvitløk


Kombiner alle ingrediensene unntatt chile lime inn i en liten kjele. Bring til en byll, og deretter slå av varme. Rør i chile Lim inn. Gjør 1 1/4 kopper. Hvis du vil bruke: penselen på kylling, biff eller svinekjøtt mens grilling.


Lykke til, og nyte den.
Al Castillo

No comments:

Post a Comment