Wednesday, June 6, 2012

Kosher bakervarer historien

Bakervarer har alltid vært en stor ting for mennesker, brød, anses å være de mest elementære av mat, spise brød å bryte de sult er den mest grunnleggende måten overlevelseskulturer. Inngåelse av brød er svært forskjellige fra kultur til kultur, og som menn begynte å overføre og møtt andre som ham i ulike deler av verden matlaging og bakervarer endret alltid, på grunn av denne blanding av smaker og smaker vi nyte mange variert kjøkken og måter å tilberede i dag.


Det jødiske folket har reist lenge, er det i dramatisk og tragisk historien om dette folk som de har flyttet fra sitt land og tvunget til å reise verden rundt, men overraskende jødiske veien for matlaging er ikke endret mye, sannsynligvis på grunn av til den segregate naturen av den jødiske nasjonen.


Challa er en slags brød som tradisjonelt er spist like før fredag, denne type brød er knyttet til sabbat-tradisjonsmat og sabbat matlaging, til ytterligere forklare dette må du vite at religiøse jødiske folk, ikke lage mat på sabbat, kan de ikke lys en brann eller gjøre alle typer arbeid, slik at alle mat for den tradisjonelle familie middagen på kvelden fredag har å være forberedt på forhånd.


Utarbeidelse av Challa er ikke annerledes, mange tradisjoner diktere forskjellige strategier for utarbeidelsen av Challa, noen start blanding av mel og ingrediensene tidlig på fredag morgen og andre foretrekker å forberede hele greia på torsdag lunsj, etter det gamle ordtaket som Challa er på sin glanstid når det har alderen for to hele dager.


For alle som kan sies om hvordan ulike mennesker cook er at det er alltid forskjellige, og en vil ikke vedta de andre måte bare fordi det er ikke hans måte, alle holder seg til sin egen personlig måte, og faktisk alt dette ikke har stor innvirkning på virkelige grunnleggende challa å gjøre, er det bare noen små endringer som oppretter mangfoldet i mat fra ett sted til et annet.


Hele prosedyren for å gjøre Kosher mat er svært komplisert, og det blir mer komplisert som øker nivået av Kosher, kosher bakervarer er den samme, og har til å følge de samme reglene, regler, kosher er veldig fysisk og tillater ikke for å blande en ingrediens med den andre, og noen er mye mer åndelig og sosiale som gjør at noen av mel har blitt trukket til de fattige og trengende.


Det er ikke vanskelig å Kosher bakervarer, og faktisk når du gi den en gå du vil ikke føle at det er noen forskjell enn noen annen måte av bakervarer, bortsett fra Hvis du vanligvis bruker buskap fett eller ting som dette vil du sannsynligvis ikke oppdager noe som er spesielt med bakervarer, bortsett fra hvis bakeren liker å synge noen Ḥasidisk sanger mens han arbeider.


Prøv noen jødiske matlaging, det vil gjøre en endring i din middag, og hvis du gjør en Challa, prøve og serverer den å din slekt kveld fredag, tross alt er det ment å nytes med hele familien rundt bordet og i ånden av kjærlighet og fred.

No comments:

Post a Comment