Monday, June 25, 2012

Hvordan du gjør Herbal eddik bruker friske urter

Suspendere friske urter i dekorative flasker og dekket med eddik gjør deilig urte vinegars. Ved å gjøre urte eddik bevare du smaken av friske urter. Hvis du vil gjøre urte eddik med enda mer smaken bruker friske urter og krydder. Du kan bruke tørkede urter, men det vil ikke være halvparten så mye moro og sikkert ikke så flavorful. Senere vil du se en av favoritt urte eddik oppskrifter.


Hvis du tar urte eddik og bland det med olivenolje eller olje Saflor vil du gjøre en utmerket salat dressing. Legge til en bit av urte eddik sauser eller mustards for en annen smak. Sette et par spiseskjeer i lager for poaching fisk, og det vil gjøre en herlig endring.


For å gjøre urte eddik, vask og tørk din friske urter godt så hell varm eddik, ikke varmt, over dem i glass krukken. Pass på at de friske urter er helt dekket av Eddiken. Forsegle glasset og tillate dem å sitte på en måned eller to til å blande smaker. Ikke gi det tilgang til direkte sol.


Alltid bruke steriliserte glass. Hell koke vann direkte i glasset. La dem sitte i ca 10 minutter. Kan flasken kjølig og tørt grundig. Steriliser corks ved å kaste dem i kokende vann. Kontroller at alt er tørt før du gjør din urte eddik.


Etter at det har gjennomsyret av fjerne friske urter som du brukte, og legge til nye for en ferskere utseende. Hvis du vil legge til hvitløk eller chili peppers urte eddik, kobler du dem på tre spidd slik at de vil bo senkes.


Det finnes to metoder for å varme Eddiken. Det enkleste er å tillate det å sitte i solen i ca 20 minutter. Det kan være oppvarmet på komfyren, men vær forsiktig så du ikke la det koke


Når du bestemmer på hvilke friske urter å bruke vurdere hvilken type vinegars som ville sammenkobler du på. Bruk hvit vin eller champagne eddik med delikat friske urter som basilikum eller salat burnet for sitron. Hvit rødvin eddik går med alle friske urter. Hvis du vil søke en sterkere smaken bruk ris, rødt eller cider eddik med hvitløk, sage og basilikum. Hold deg unna destillert eddik som det er sterke, og vil ikke gi deg de beste resultatene.


Det er ingen urte eddik oppskrifter som har strenge regler. Bruk fantasien når du kobler friske urter som skal brukes i din urte eddik. Her er noen som går godt sammen.


Kanel basilikum og hele Cloves
Sitron basilikum av seg selv
Kanel Køller med hele Cloves Muskat og allehånde
Persille, Sage, rosmarin og timian –nei tuller
Dill blomster med Peppercorns
Basil hvitløk og Peppercorn
Hot Peppers alene eller med Pearl løk


Når du begynner å bruke din urte eddik, som nivået av væsken går, ta ut noen av herbs er utsatt for luften i glasset. Hvis du lar dem i glasset, kan de danner en mold. Bruk aldri metall topper på glassene, vil de rust fra Eddiken.


Urte eddik kan brukes i mange retter. Urte eddik kan brukes i en hvilken som helst parabolen etterlyser eddik. Marinate kylling eller Tyrkia i sitron basilikum eddik for en lekker spandere. Kaste noen i supper eller sauser for en subtil endring. Skvette på kjøtt som de matlaging du vil legge til en annen smaken.


Du kan også legge til frisk sitron eller oransje skall til urte vinegars for lagt til glede. Eksperiment!


Følgende er en av de aller beste urte eddik oppskriftene som er laget med friske urter.


Sitron urt eddik
4 kopper hvitt rødvin eddik
2 kopper av sitron timian sprigs
1 kopp Sitronmelisse blader
1 kopp sitron-verbena sprigs
Én bedriftsvarighet peel fra frisk sitron


Steriliser en seks cup flaske. Skyll og tørk grundig friske urter og sitron peel. Sette urter og peel i flasken og hell warmed eddik over materialet. Tillate blanding å avkjøle. Forsegle med en ikke-metallisk cap. I 2 uker belastning og dele inn i mindre flasker. Du kan legge til nye friske urter flasker for ekstra smaken og gjøre dem se pen.


Dette vil gi deg noen insentiv til å starte en urt hage og gjøre din egen urte vinegars.


Lykke og ha det gøy!


Copyright © 2006 Mary Hanna All Rights Reserved.


Denne artikkelen kan distribueres fritt på webområdet ditt og i ezines, så lenge denne hele artikkelen, opphavsrett, koblinger og ressursen boksen er uendret.

No comments:

Post a Comment