Tuesday, June 19, 2012

Hvordan Cook poteter i mikrobølgeovn

Her er en rask leksjon om hvordan du kan koke poteter i mikrobølgeovn. Dette er flott for opptatt mamma som trenger å få middag klar rask. Det er også stor for de varme sommermånedene når du ikke vil slå på komfyren eller ovnen.


Jeg bruke Tupperware's Rock N tjene Middels eller store dyp beholder avhengig av hvor mange poteter jeg bruker. Prøv å finne en mikrobølgeovn trygt beholder som er dypt Hvis du ikke har Rock N tjene beholdere.


Peel og kutt dine poteter i kvartalene.


Sett i mikrobølgeovn trygt container. Du må kanskje legge til vann. Hvis du bruker Rock N tjene beholderen du ikke trenger å legge til en hvilken som helst vann.


Mikrobølgeovn på høy i ett minutt per potet. Hvis du har 15 poteter ville du koker i 15 minutter. Røre hvert femte minutt for å unngå aktiveringspunkt. Dette er for gjennomsnittlig størrelse poteter.


Du kan deretter bruke kokte poteter i din oppskrifter. Her er et par eksempler.


For potetmos:


Varme smør og melk i en liten microwaveable beholder. Hell i din varm grønnsaker er i beholderen. Legge seasonings å smake og tjene.


For hjem frites:


Klipp ut poteter i bite størrelse deler i stedet for i kvartaler før matlaging i mikrobølgeovn.


Saute hakkede løk, peppers green og paprika i en stor stekepanne. Legge til kokte poteter. Heve den varme og fry smak.


For potetsalat:


Beholde potetene i beholderen etter matlaging og plasser i en kul synke eller parabolen pan i isen vann. Dette vil bidra til å avkjøle kokte poteter raskt.


Gjør din favoritt potet salat blanding og legge til potetene når de er avkjølt. Jeg legge til mirakel piske, for eksempel hakkede oliven og hakkede egg, fordi det er hvordan familien min liker deres potetsalat.


Som du antakeligvis kan se nå, kan du bruke dine egne oppskrifter når potetene er tilberedt. Matlaging dem i mikrobølgeovn er bare en raskere og kulere måte å koke potetene.

No comments:

Post a Comment