Thursday, June 7, 2012

Hvordan Cook barbacoa med sikkerhet

Det er mange typer grillmat som du kan nyte å spise. Hvordan kan du være sikker på at du spiser hva er trygt-du spise noe som er deilig og trygt? Ikke alle som smaker godt er egentlig ikke det trygt å spise så må du kontrollere at du forberede maten godt spesielt grillmat som er beste av din kjære-de.


Det er ting eller tips må du sette tankene n for å beholde sikkerheten til maten du og din familie eat.


Cook kjøtt grundig. Ikke-så-tilberedt mat kan føre til vekst av e coli 0157. Du må ta godt vare på mat du spiser slik at du kan nyte mat du spiser uten noen grunn til bekymring.


Bruke riktig mengde kull for å produsere den rette mengden varme. Før barbecuing, må du kontrollere at det har riktig temperatur, slik at det ikke vil la den inners siden av kjøtt uncooked. Denne situasjonen ville rettferdig utleie du føler skuffet med smak av din Grill eller hvis ikke syk fordi det er sunt sånn.


Pre-cooking det i ovnen er en fin idé. Det vil sikre Hvis kjøttet blir kokt eller ikke etter grilling det som det andre trinnet.


Pølser og andre som behandles må være tilberedt godt. De er usikre Hvis spist sjeldne.


Se til at du avise denne frossen mat, fordi det ikke er godt å koker dem mens de er fortsatt litt kaldt.


Mens du marinate være det sikker på at du arbeider med rene hender. Det er hygiene. Det er også for din helse.


Lage mat grilling godt, og serverer den med en touch av kreativitet.


Grilling er felles for å samle utendørs. Klargjøring av det, må du kontrollere at du beskytter maten fra angrepet av mange bakterier. Utenfor hjemmet er trusler mot helse over. Dette betyr at du trenger å gjøre ekstra innsats i å holde alle trygt fra noe untoward helseproblem. Kryss-forurensning, kunne også unngått denne måten.

No comments:

Post a Comment