Friday, June 29, 2012

Matlaging: Kresen Eaters for middag

Hvis du er som de fleste foreldre, har du trolig ett lite medlem i familien som sitter ved bordet ditt middag og ekorn ved tanken på å spise matvarene som du forberede. Han er lett gjenkjennelig ved repulsed utseendet på ansiktet hans når du tjene ham en av familiens favoritt oppskrifter og insisterer på å spille med hans mat i stedet for ingesting det. De andre familiemedlemmene spise ivrig din deilig middag likevel fadderbarnet nekter å spise hva serveres eller gjør så bare med prodding og overtale ham eller henne.


Tro meg; hver enkelt familie over hele verden har ett medlem akin til dette. Det virkelig har ingenting å gjøre med matlaging. God dag mate en pirkete eater som ser hvor han gjennomskuet hans måltider måte biologi elevene gjør i laboratoriet? Nøkkelen ligger i prøver å spise moro i lag og bare en annen interessant aktivitet for opptatt ungdommer. Vanligvis, hvis maten ikke kan spilles med, gnidd utover på, eller innredet er de ikke interessert. Smårollinger vil mat å være en interaktiv opplevelse. Det må være noe mer enn bare å oppmuntre barnet å spise. Små gjerne dukkert elementer i cottage cheese, peanut smør, yoghurt eller rømme.


Smårollinger har en tendens til å nyte alt som krever dem til å bli rotete og tillater dem å flytte hendene. Tilby crackers som de kan "dekorere" med andre matvarer. Når du er mat for barnet ditt, må du kontrollere du koker elementer til interessante figurer med informasjonskapsel cutters. Mange mødre kan fortelle deg hvor godt en bunny formet pannekake eller en valentine-figur kan arbeide underverk i å få ernæring i en sta eater. Andre alternativer er å gi barnet små deler av måltidet.


Mindre deler vil virke mindre skremmende for et barn. Kjøp mini-crackers, mini-bagels eller mini-grønnsaker. Ja, du kan vanligvis overbevise et barn å spise små grønnsaker hvis de er dyppet i en appetittvekkende saus. Et annet tips som fungerer, er å gjøre barnet assistent-cook. Han er mer apt å spise middag din hvis han mener at han hjalp deg med å gjøre måltidet. Et annet punkt å vurdere er blanding jordbær og bananer i en milkshake som han kan nippe.


Dette er en fordekte og flott måte å gi pjokk hans daglig anbefalt innrømmelse av frukt eller grønnsaker. Snart, han vil begynne å innse den smaker som han smaker i hans vibrering til hva serveres på en plate. Før du vet ordet av det, vil du se ham å spise mer mat på dinnertime.

No comments:

Post a Comment