Friday, June 22, 2012

Acid Reflux Recovery kosthold og oppskrifter, Part One

Herding seg av tilstanden som kalles acid reflux kan oppnås ved hjelp av naturlige, sunne metoder. Jeg led av denne tilstanden i år, tar skadelig, dyre PPI-narkotika (proton inhibitors), som bare maskert symptomene. Disse stoffene, ikke bare hadde mylderet bivirkninger, men ble ineffektive over tid. Jeg ble tvunget til å finne en annen svaret. Jeg ønsket å kurere meg selv uten bruk av narkotika. Min lege var ingen hjelp. Han gjorde ikke ’ t har en anelse om natural healing og ernæring. Etter mye forskning oppdager jeg at med riktig bruk av urter, helse store elementer, meditasjon, mosjon og kosthold, en kan helbrede seg selv til acid reflux.

Den første tingen som jeg har lært er at acid reflux, noen ganger kalt gerd (gastro esophageal reflux sykdom), ikke er en sykdom i det hele tatt. I motsetning til hva det medisinske samfunnet ville ha oss til å tro, er det bare en betingelse, brakt videre av dårlige matvaner. I tillegg til å spise matvarene som er galt, er ikke tygde maten riktig sannsynligvis rotårsak av denne ailment.

Acid reflux betingelsen finnes ikke uten en skadet esophagus og et svekket LES (lavere esophageal sphincter). Hvis betingelsen er å bli eliminert, må healing esophagus være den første bestilling av virksomheten.

Under denne reflux må utvinningen perioden, å spise noe som kan irritere eller skade esophagus, unngås. Ting som dårlig chewed sjetonger, kjeks, kornblanding eller noen harde matvarer med skarpe kanter er kulinariske culprits - de forårsake liten lacerations å utvikle i esophagus. Før lacerations har hatt en sjanse til å helbrede, krydret mat, som syreholdig tomat produkter, bør hot peppers, rå hvitløk og rå løk også bli eliminert fra dietten. De irritere bare ytterligere betingelsen. Røyking og drikking av alkohol kan du slappe av med LES, slik at mage syre håv opp i esophagus, dermed hindrer helbredende prosess.

Nøkkelen til acid reflux gjenoppretting er å spise bare mild, lett å fordøye maten til esophagus har helbredet. Spise tidlig, gi yourself minst tre timer sittende eller vandre tid før ligger nede. Spis langsomt og tygge maten helt. Sist, men ikke minst, prøver å spise i en avslappende, hyggelig og stress gratis miljø.

Jeg har nevnt noen av mine favoritt oppskrifter som jeg likte i min egen utvinning perioden. De kan gjøres raskt og enkelt. Prøv dobling disse oppskriftene slik at du kan oppvarmer dem senere i uken …..mindre tid på kjøkkenet. Husk at mat fra grunnen av, i stedet for å stole på bekvemmelighet matvarer, er en bedre tilnærming til god helse, Generelt. Det ’ s også hyggelig å vite hva du ’ re virkelig å spise.

Til frokost tror jeg at frisk frukt er den beste måten å gå. Jeg liker spesielt melon og papaya. Jeg spiser mer frukter som epler, bananer og, kanskje noen mandler eller valnøtter for lunsj. Det ’ s bedre å spise mange liten sunne måltider om dagen. Jeg prøver å kjøpe bare økologisk frukt, men noen ganger når jeg er rushed, jeg kjøpe “ klar til å gå ” beholdere av blandet frukt på matbutikk. Prøv å holde seg borte fra ananas, som jeg finner det vanskelig å fordøye.

Hva med forretter i kveld? Serverer grønnsaker rå er den ultimate sunne måten å presentere dem.

Hvis du vil prøve å opprette en vakker tallerken med crudité (mannskap di tay) bedre kjent som elegante kanin næringen. Serverer den med en smakfull tofu dukkert. Bruk blomkål, brokkoli, engelsk cucumbers, reddiker, grønne og gule zucchinis, Belgia-endive, gulrot kjepper, hel liten sopper eller hva som appellerer til deg. Klipp ut grønnsaker i bite størrelse stykker for dipping. Belgia-endive er en naturlig spiselige scoop for dipping. Bare avskåret ender og skallet av bladene.

Gjøre tofu dukkert ved å sette en pakke med myke eller silken tofu i en food prosessor eller blender, legger til hvitløk pulver, spisskummen, paprika og hakkede gressløk eller persille for smaken og farge. Sesong med salt & pepper smak. Legge til en liten fersk presset sitronsaft Hvis blandingen er for tykt. Prosessen til glatt og kremaktig. Hvis du er i et rush, klar gjort fall og rå vegetabilske platestabel er tilgjengelige i delene produserer i de fleste supermarkeder, men gjør en felles innsats for å spise bare organisk, hvis mulig.

Jeg håper at du liker de følgende rettene. Selv om jeg har kurert meg av acid reflux, tjene jeg fortsatt disse oppskriftene med jevne mellomrom. Jeg foretrekker mat tilberedt noe under. Velkommen til å justere mat ganger og seasonings i henhold til din egen smak.

Bon appetitt!

Sautéed White fisk på en seng av potetmos

Denne oppskriften er for én visning. Øke ingrediensene til flere porsjoner etter behov.

Ett 4 oz filet av hvite fisk (oransje omtrent, med sole, piggvar, flyndre, etc)
Én med. potet
Steames grønne grønnsaker som brokkoli, spinat, erter eller asparges
Persille eller gressløk for garnityr
¼ tbsp usaltet smør, olivenolje eller Pam

Vi starter med potetene fordi de tar lengst å lage mat, og de har en tendens til å beholde sine varme den lengste. Fisk og vegetabilske ta bare minutter å lage mat. )

Peel og kuben potet. Sett i kaldt vann til å dekke. Bringe til koke, og deretter putre før gaffel anbudet. Tappe, forlater akkurat nok matlaging flytende til mos eller whipping. Du kan også bruke vegetabilske kjøttkraft (oppskrift nedenfor) i stedet. Legge til salt smak. Hold i et varmt sted.

Sesongen fisk med salt og pepper smak. Sted-pinne sauté pan over med høy varme. Legge til smør, olje eller spray med Pam. Når du ikke helt røyking, kan du legge til fisk. Cook to minutter, slå og lage mat andre siden for to minutter, eller til filet er lys brun og tilberedes gjennom. Hvis filet er svært tynn, kan ett minutt på hver side være nok. (Du kan broil eller bake fisken, om ønskelig)

Tjene fisk på toppen av potetmos, omgitt av steames grønnsaker. Garnere med hakkede persille eller gressløk.

Vegetabilske kjøttkraft

Denne kjøttkraft er svært alkaliske og rikt på mineraler. Det kan være fungert som en enkel suppe, eller brukes som en aksje (som ovenfor) for matlaging. Lage mat og lagre poteter og beets skal brukes som en vegetabilske tallerken med side eller Legg til suppe.
2 kopper rød skinned potet skrell
3 kopper selleri stengel
2 kopper selleri topper
2 kopper bete topper
1 liten zucchini eller gule squash
2 kopper gulrøtter
En liten løk
Sprig av persille
2 ½ liter destillert vann

Hogge alle grønnsaker i meget fin stykker. Plasser i vann og bringe til koke. Småkoke i 20 minutter. Press & kjøle for fremtidig bruk.

Merk: Ved matlaging pearled Bygg i kjøttkraft ferdig med tillegg av hakkede grønnsaker, kan man forberede en sunn suppe på et første kurs.

Pasta Primavera

Primavera betyr “ våren ” på italiensk. Denne parabolen pasta tilbyr en flott mulighet til å bruke alle de fantastiske friske våren grønnsakene til disposisjon. Du kan imidlertid gjøre denne parabolen når som helst av året ved hjelp av uansett ferske grønnsaker du finner på matmarkedet. Jeg har valgt en blanding av grønnsaker som jeg tilfeldigvis til å elske, for denne oppskriften. Du kan bruke disse eller erstatte dem med dine favoritter. Under reflux helbredende perioden, kan du prøve å holde seg borte fra tomater, rå løk og hvitløk som rå. Jeg har tatt med hvitløk i denne oppskriften (* se merknad om stekt hvitløk). Hvis du kan tolerere litt hvitløk, deretter kontrollerer du å lage mat det bra på en lav temperatur uten browning det. Hvis du ønsker å være litt dristig, kan du legge til valgfrie kopp tung krem. Du kan erstatte persille for basilikum og penne regattaen for fettuccini, eller en annen pasta. Hele familien kan nyte denne klassiske pasta parabolen.

1 kopp skiver til sopp
1 kopp skiver gulrøtter
1 kopp baby erter
1 kopp skiver asparges spears
1 kopp snø erter eller sukker fester
2 cloves hvitløk fint hakkede eller stekt
1 lb penne regatta
1 tsp. salt
3 tbsp extra virgin, først trykket kaldt olivenolje
½ cup shredded basilikum
½ cup Parmesan OST
½ cup tung krem (valgfritt)

Plasser en dampbåten kurv i en pott med en liten mengde vann og bringe til koke. Sett grønnsaker i handlekurven, dekk og damp til anbudet (ca 4 minutter). Skyll under kalde rennende vann for å stoppe den matlaging og bevare fargen og renne.

Legge til salt og penne-regatta en stor gryte med kokende vann. Cook avdekket i henhold til instruksjonene på boksen, fortrinnsvis al dente.

I mellomtiden i en stor sauté pan, varme olivenolje. Legg til hvitløk og lage mat på en lav flammen for et par minutter (ikke brun). Legge til steames grønnsaker og valgfri tung krem og øke varmen til Middels. Cook akkurat nok til å varme.

Tømme pasta og legge til sauté pan og bland godt.

Stenke med Parmigianino Reggiano og shredded basilikum. Varme parabolen grundig og tjene. Hvis parabolen trenger mer salt, bruker du i stedet, ekstra OST ved bordet. Tjene denne parabolen med en hjertet av romersk salat med sitron gressløk dressing (oppskrift nedenfor)

Bemerk: Det tar mer enn to cloves av hvitløk som er stekt, for denne oppskriften. På et ark med aluminiumsfolie plassere to hoder av hvitløk og kuttet stilk slutten av med en kniv. Duskregn litt olivenolje over dem, og brytes tett. Bake i en 400 graders ovn for en time. Når det er kjølig nok til å håndtere, presse ut stekt hvitløk, i en bolle, forkaste skjell. Mos godt med en gaffel.

Et annet bruksområde for stekt hvitløk er min versjon av pesto saus. Jeg bruker valnøtter istedenfor Pinjenøtter, som jeg finner ufordøyelig, med stekt hvitløk og basilikum. Bruke hva Proporsjon du liker og duskregn først blir presset, extra virgin olivenolje inn i blender. Hvis din saus er for tynt, kan du justere med mer valnøtter, basilikum og hvitløk. Hvis det er for tykt, kan du bruke flere olivenolje. Dette er et spørsmål om smak. Tjene med din favoritt pasta. Jeg foretrekker linguini eller fettuccini.

Sitron gressløk salat dressing

Dette er en enkel, men likevel klassiske vinaigrette for grønne salater. Bruke hjertet av romersk, Boston eller Bipp salat. Gjøre denne dressing og time eller så før servering, slik at smaken gressløk inkorporeres fullt. Husk å kaste godt før servering. Fordelen her bruker sitronsaft, i stedet for eddik. Jeg finner at sitronsaft blir alkaliske etter blir ingested.

1 sitron juiced
Sjøsalt (klemme)
3 tbsp. ekstra fin sukker
6 tbsp. extra-virgin olivenolje
6 tbsp. hakket gressløk (du kan ikke ha for mange)
Fersk bakken svart pepper

Kombinere sitronsaft, salt og sukker i en bolle miksing. Visp til sukker og salt er oppløst. Fortsette visping i olivenolje, gressløk og flere grinds av pepper. Holde visping til dressing er emulsified.

(Merk: du kan gjøre dette dressing for to ved å redusere sitron juice til to tbsp. og de andre ingrediensene ved 1/3.) Holde igjen dressing i en krukke i kjøleskap for fremtidig bruk. Det vil holde om en uke.

Bon appetitt!

No comments:

Post a Comment