Wednesday, April 11, 2012

Sjokolade Marble ostekake

Dette er uten tvil min favoritt ostekake oppskrift. Mye av ostekake oppskrifter kan være komplisert eller i tilfelle av si et fransk ostekake-behov for å være bakt i badekar vann. Denne oppskriften er enkelt, men egentlig er det eneste du trenger. Du kan enkelt endre den å gjøre omtrent alle typer ostekake du ønsker. For eksempel hvis du vil gjøre en vanlig ostekake kan du endre crust-ingredent til graham crackers og la ut sjokolade. Hvis du vil ha en Amerato-cheesesake bare Bytt vanilje ekstrakt med almond pakke ut.


Ostekake ingredienser


1/2 kopp sjokolade wafers crumbs
1 spiseskje softened smør eller margarin
24 unser kremost softened
1 kopp sukker
1 1/2 ts vanilje ekstrakt
5 egg
2 - 1 unse firkanter semi-søt sjokolade, smeltet


I en liten bolle kombinere wafer crumbs og smør. Lett fett bunnen av en 9 i. springform pan, trykk wafer crumbs blanding jevnt over bunnen av pan og sette til side. Preheat ovnen til 300 grader.


Sette i stor bolle av din elektrisk mikser kremost, sukker, og trekke ut, blande med middels hastighet till blanding er glatt, skraping bolle og visper etter behov. Bland till ingen klumper forbli. Legge egg ett om gangen, blande godt etter hver egg. Satt til side 1 kopp blandingen og helle resten i pan springform. Brett i smeltet sjokolade inn koppen av blanding du sette til side, incorparating completly. Skjeen sjokolade blanding i pan og bruker en kniv skjære gjennom batter i en spiral bevegelse oppretter marmor effekten.


Bake i 50-55 minutter eller til blanding er bare angi og fast. Fjerne fra ovnen og satt på en ledning kjøling rack kassaskuff kult. Chill i 2 timer.


pålegg ingredienser


6-unser semi-søt sjokolade
1/2 kopp rømme
Dash av salt


Smelte sjokolade, legge til rømme og salt, fjerne fra varme og bruker en trekirke skje beat før glatt og spreadable.


Ved hjelp av en liten Slikkepott lossen kake fra springform pan og sted på serverer plate. Spre toppen jevnt over toppen og sider av cheese kake.


Chill kake for ca 4 timer, og tjene.


Merk:


Hvis du vil smelte sjokolade bruker en dobbel kjele. Hvis du ikke har en dobbel kjele kan du bruke en pot og metall blander bolle. Legge vann til potten og sette på komfyren, varme vann til damp er dannet. Sette sjokolade i en bolle miksing og satt på potten av dampende vann. Rør ofte med en gummi Slikkepott till chocoate er smeltet.

No comments:

Post a Comment