Thursday, April 26, 2012

Matlaging med honning � sunn søtningsmiddel

Hvis du ønsker å kunne lage mat søtsaker uten negative helseeffekter av raffinert sukker, er honning et utmerket alternativ. Blant andre grunner, er honning metabolized saktere av kroppen din, noe som betyr at du har mindre sannsynlighet for å få en sukker "høy" etter å spise noe gjort med honning.


Honning kan være utfordrende å lage mat med, skjønt, av flere grunner. Så mange mennesker ikke lage mat med det fordi de ikke vet hvordan. Men når du vet hvordan du bruker honning i din favoritt kjøkken kreasjoner, det er ikke vanskelig i det hele tatt å bruke.


Den første utfordringen som honning presenterer er at det brenner lettere som vanlig sukker. Dette problemet er vanligvis eliminert ved å gjøre din matlaging eller bakervarer på et noe lavere varme.


Den viktigste hinder til matlaging med honning er at det er en væske. Erstatte sukker med honning vil ødelegge noen oppskrifter Hvis du ikke lager en ukelønn for ekstra væsken som legger til honning.


De fleste muffins, enkel quick Breads Quick brød gjær brød, osv, kan du gjøre substitusjon uten justeringer. Kaker, informasjonskapsler og noen andre oppskrifter, bør du redusere mengden væske i oppskriften for å gjøre rede for honning.


Honning er også veldig enkelt å bruke i pies. Siden de allerede noe flytende, kan du erstatte sukker med honning. Hvis Kakediagram fylling synes også rennende, bare legge en liten ekstra thickener før du Hell den i din Kakediagram skall.


Smaken av honning kan noen ganger være et problem, men vanligvis ikke. Hvis du gjør en oppskrift som du ikke vil at smaken å være merkbare, er det flere ting du kan prøve. Først av alt, får den mildest flavored honning du kan. Vanligvis vil det være en svært blek kløver honning. (Jo lysere honning, søtere og mildere smaken, Generelt.)


Hvis det er nødvendig, kan du bruke del honning og del noen andre søtningsmiddel, som apple juice konsentrat, agave nectar, stevia, eller selv sukker, hvis du har til.

No comments:

Post a Comment