Monday, April 16, 2012

Vegetarisk mat med Tofu

Med mindre du er vegetarianer, er sjansene at du aldri har spist tofu. Faktisk, er den eneste gangen tofu er brakt opp det når de gjør lys i dietten vegetarianere.


Så hvorfor vegetarianere spise tofu? Er det fordi de har ingen andre mat som de kan spise?


Vegetarianer er ikke nødvendig å spise tofu. Faktum er at det er mange vegetarianere som aldri spiser tofu, eller noen av de populære kjøtt erstatning mat elementene som "veggie burgere" eller "tofurkey".


Vegetarianere er i stand til å opprettholde en sunn diett å spise en rekke tradisjonelle måltider eller etniske retter


Tofu er ofte tenkt på som noe som eneste vegetarianer kunne spise. Det er allsidig, svært ernæringsmessige, og kan brukes til å erstatte mange kjøttretter.


Tofu kan simulere mange retter fra Tyrkia til hamburger i tekstur, smaker og consistencies. Interessant kan tofu erstatte og overskride den ernæringsmessige verdien av de fleste alle lignende kjøtt grupper.


Mens vegetarianere ikke trenger faktisk å konsumere tofu, er gjør så ofte et klokt valg for kosttilskudd kan være den neste beste tingen til å spise ekte kjøttprodukter. Dette er spesielt viktig for de som likte kjøttretter før de ble vegetarianere.


Sin tofu er lav-fett, har svært lite Kolesterol, og er lav inne kalori. Det er laget av steames og komprimerte soya bønner. Ikke bare er det en stor kilde til protein, men det er også hjerte-sunt og er koblet til en redusert risiko i kreft. Dette er viktig for disse vegetarianere som mangler protein diett.


I tillegg til å vises som en kjøtt-alternativ, serveres tofu også i en rekke krydret og etniske retter, som var aldri ment å inneholde kjøtt. Overraskende for noen, inneholder mange etniske indiske retter store mengder tofu tilberedt og forberedt på ulike måter.


Hvis du ikke er vegetarianer, men vurderer å bli en ikke la frykten for å spise tofu stoppe deg. Tofu faktisk hjelper deg med å opprettholde en sunn vegetarisk kosthold. Hvis du allerede er vegetarianer, og har ikke prøvd tofu, kan du prøve den. Det er ernæringsmessige og allsidig og det smaker ikke like ille som du tror.

No comments:

Post a Comment